reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja tez jestem jakas beznadziejna ostatnio, brakuje mi rodziny i zeby mnie ktos wyreczyl przy Alusiu. Tez chce mi sie z domu wyjsc do ludzi.

Edytko a Tobie oooogromnie wspolczuje i calym sercem, zycze poprawy tej nocy. Oby Juleczka przespala pieknie i niech ja przestanie meczyc cokolwiek to jest. :)

Asiu optymizmu :)

Kasiu a Tobie zrowka kochana i badz dobrej mysli!!!!

helou, ja dopiero teraz łosia od komputera odgoniłam bo grał w jakies wojenne badziewie, ide poczytac co naskrobałyście

Martuska pisze:
Kate slicznego masz tego Krzysia. Ja za nim wprost przepadam. Starsznie go lubie ogladac i dzieki wiekie za te jego usmiechniete zdjecia. Piekny usmiech i jedyneczki tak ladnie widac :) Ja wlasnie dzis Alkowi robilam zdjecie z gornymi zebami ;) :laugh:
:-* :-* ;D ;D

hanti pisze:
Joasiu..........oooooooooooooo 3000 postów
GRATULACJE!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dzienki, wlasnie teraz pisze 3000 hihihihi

zmykam, los chce sobie posiedziec, a nie bede wlaczala tamtego kompika, niech sobie dziecko w spokoju pospi..........do juterka hihihih

no i pogadalam sobie z siostra moja  ;D
list jej ostatnio napisalam i sie wyzalilam za wszystkie czasy i chyba przesadzilam bo ona dzwoni i mi mowi ze sie poplakala przeze mnie  :-[ ale ja glupia baba jestem no, teraz nawet jej poprzytulac nie moge  :-[ ale sobie pogadalysmy, powspominalysmy i juz ok  :)

reklama
hej kasiu :)

kurde asiula błędy młodości ???

edytko mam nadzieję ze to nic poważnego z juinką i może ona głodna była faktycznie aż sama jestem ciekawa jak ci nockę prześpi dzisiejszą

maniula jaka znowu brzydula ??? :police:

iwonko ja też padam na pysk ostatnio, już pisałam że może to wiosenne przesilenie ??? bo jakoś zawsze na mnie działało a teraz dodatkowo pobudki nocne .......ale minie :D choć ostatnio padam przed młodym i czasami nawet rano nioe pamiętam że chciał się bardziej poprzytulać ;) choć i ja mam ochotę ale co do czego przyjdzie to padam

Do góry