reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ale śliczna MANIAAAAA!!!!!!!!!

e_mamo serdecznie ci współczuję, też to przerabiałam jakiś miesiąc temu, no i okazało się, że to zeby, więc bądź dobrej myśli. Na szczęście zębów jest tylko 28 :D

reklama
Dzięki kochane za wszystkie słowa wsparcia :-* :-* :-*

Byłam dziś z młodą u pediatry, bo podejrzewałam zapalenie ucha i stąd te nocne zrywy, no ale uszka niby są czyste, dostaliśmy skierowanie do laryngologa i jak do jutra się coś rozwinie to mamy się zgłosić do przychodni.
Zobaczymy, mam nadzieję, ze to nic poważnego.
Na noc Julka dostała pierszą w swoim życiu flachę NANa2 HA, wytrąbiła prawie 210 ml, a na deser paracetamol i poszła spać. Zobaczymy jak będzie wyglądała dzisiejsza noc.
Ta pediatra jakoś niezbyt chętnie zgodziła się na sztuczne mleko, bo wg niej Julka dobrze wygląda. Powiedziałam jej, że ja się bardzo cieszę, że moje dziecko tak dobrze wygląda, ale wg mnie je za mało mleka, bo moja laktacja zanika i dlatego chciałabym jej podawać sztuczne. Wybór mleka zostawiła mnie, jedynie kazała dawać mleko HA, bo łosiek jest alergikiem, no i ja też jestem tylko od niedawna.

Maniu- śliczy avatorek :)
Joasiu co tam złego Cię dopadło ??
Kasiu ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że we czwartek okaże się, że nie musisz mieć żadnego zabiegu !! :-*
A gdzie jest Hanti???
Tusia czadowe filmiki w galeryjce !! Majka zasuwa jak mały samochodzik na czworaka i ten piesek mnie powalił hihihi
W ogóle w galeryjce same cudowności, chłopaki bystrzaki i dziewczynki jak malinki !!:):):)

kaśka k pisze:
cześć kochane my też nie śpimy w dzień jest w miarę ok no ale nocki to co godzinkę zarywamy  :p

no i niby to  zęby które już dobre 3 m-ce wychodzą pediatra nawet widzi jak górna jedynka wychodzi ale ja oczywiście tego nie widze hi

pozatym słonecznie i troszkę wiosennie sie zrobiło więc mały spacerek dzisiaj zaliczyłyśmy no ale ja ciagle słaba jestem więc bez szaleństw staram sie tylko w miarę wszystko w domku przy małej ogarniać, dzisiaj byłam na kontroli zmieniono mi leki no i jezeli za tydzień dalej nie będzie lepiej to czeka mnie ponowne otwarcie brzucha .. :mad:

nie przyjmuje tego wcale do wiadomości wykupiłam kupę leków zapłaciłam kupe kasy i muszą w końcu mi pomóc  ;)
Kasieńko modlę się za Ciebie,by było juz wszystko w porządku :-* :-* :-*

już jestem..................taki urok jednego kompa
albo prychającej na wszystko córci

ale były i miłe akcenty np.moja siostra u mnie 3 dni z rzędu ;D ;D ;D

mania pisze:
a my mamy Gabinkowego pierwszego zeba!!!!    ;D
kolory.gif
GRATULACJE DLA GABINKI............NASZEJ DZIELNEJ DZIEWCZYNKI!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

E-mamo poniewaz to co wczesniej napisalam wydaje mi sie samolubne na pocieche napisze Tobie ze z pierwzym dzieckiem tak jest  ;)
ale z z drugim czasem nie lepiej tyle ze juz szlaki przetarte i inaczej czlowiek postepuje  ;)
a jesli chodzi o Julinke to strasznie Ci wspolczuje bowiem co to znaczy chcesz liczyc liczna siebie  :p :mad:
moze to faktycznie zabki ja tak mecza? no jedno jest pewne na pewno nie bylo to jej zamiarem by Cie tak umeczyc  ;)
cholera jasna nooo....dobrze mi sie pisze a sama czasami chodze i klne bo mi rece odpadaja
moze przeslac Ci takie tutejsze zele na dziasla hm.. daj znac jakby co?!!

Kaiu Tobie kochana tez okropnie wspolczuje tych nocek!!!
i co sie znowu dzieje z Twoim brzuszkiem? moze mam zapytac kogos w Poznaniu moze wiesz...... jakby tak z polecenia ::) mysle mysle....no i nie wiem ale tez daj znac to bedziemy myslec razem ;)

reklama
Do góry