reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mania pisze:
E-mamo poniewaz to co wczesniej napisalam wydaje mi sie samolubne na pocieche napisze Tobie ze z pierwzym dzieckiem tak jest  ;)
ale z z drugim czasem nie lepiej tyle ze juz szlaki przetarte i inaczej czlowiek postepuje  ;)
a jesli chodzi o Julinke to strasznie Ci wspolczuje bowiem co to znaczy chcesz liczyc liczna siebie  :p :mad:
moze to faktycznie zabki ja tak mecza? no jedno jest pewne na pewno nie bylo to jej zamiarem by Cie tak umeczyc  ;)
cholera jasna nooo....dobrze mi sie pisze a sama czasami chodze i klne bo mi rece odpadaja
moze przeslac Ci takie tutejsze zele na dziasla hm.. daj znac jakby co?!!

Dzięki Maniu :-* :-* :-* Spróbuję jeszcze pozmieniać troszkę dietkę młodej, może to jej  nocne szaleństwo wynika z głodu?
Myślę, że dzisiejsza noc dużo mi powie...

reklama
Edytko, kochana nie daj się dołom, no i Joasiu ty także!! Wiem , że czasmi nasze dzieciaki dają nam popalić, łośki nie pomagają, ale jak będziemy tak zrzędzić to życie przejdzie nam koło nosa, a my zostaniemy zrzędliwymi starymi babskami. Uszy do góry!!!

Joaska pisze:
e_mama pisze:
Iwon pisze:
Dziewczynki, czy Wy też ostatnio tak szybko zmęczone jesteście?

TAK TAK TAK  :p

dosadnie napisane  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

marzy mi sie jakis wypadzik do rodzinki, zeby ktos sie zajal moim dzieckiem a ja zebym sie zajela wkoncu soba!!!!!!

Joasia
to dawaj do mnie, przygarnę Cię chętnie :)
Może sprzedamy nasze dzieci na bazarku i za zarobioną kaskę zaszalejemy w jakim miejscowym SPA ?:):):):) ;D ;D ;D

wiece ze u nas jeszcze nie zmienial czasu  ::)

Iwon ja o 21 juz szoruje zeby a 22 spie  ::) ::)
gdzie te czasy gdy chodzilo sie spac o 1 a wstawalo o 6 ??? gdzieeeeee....???

i w sekrecie Wam powiem ze od 2dni ma dola no tak .....dno i tyle.....stara jestem i przez to miedzyinnymi przez to chodzene spac tak wczesnie mam okropne poczucie wegetacji  :p co ja robie jem i spie.....nie liczac opieki nad maludami........ale ......buuuuuuuu :p

Niuńka pisze:
Edytko, kochana nie daj się dołom, no i Joasiu ty także!! Wiem , że czasmi nasze dzieciaki dają nam popalić, łośki nie pomagają, ale jak będziemy tak zrzędzić to życie przejdzie nam koło nosa, a my zostaniemy zrzędliwymi starymi babskami. Uszy do góry!!!

pewnie tak.........wkoncu musi byc zle, zeby bylo dobrze ;D ;D ;D ;D

jutro mam nadzieje, bedzie lepiej.............ehh potrzebuje slonca!!!!

Niuńka pisze:

no ja się zrobiłam jak stara płyta, skrzypię tylko i nie potrafię się cieszyć małymi rzeczami... siedzenie w domu zamieniło mnie w starego, zapuszczonego kapcia :(:(:(:(:(

jaka produkcja, nie moglam posta wyslac!!!!!

e_mama pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:
Iwon pisze:
Dziewczynki, czy Wy też ostatnio tak szybko zmęczone jesteście?

TAK TAK TAK :p

dosadnie napisane ;D ;D ;D ;D ;D ;D

marzy mi sie jakis wypadzik do rodzinki, zeby ktos sie zajal moim dzieckiem a ja zebym sie zajela wkoncu soba!!!!!!

Joasia
to dawaj do mnie, przygarnę Cię chętnie :)
Może sprzedamy nasze dzieci na bazarku i za zarobioną kaskę zaszalejemy w jakim miejscowym SPA ?:):):):) ;D ;D ;D

heheheheh...............

to ja zaprzaszam do siebie...........mam nadzieje, ze niedlugo odwiedzisz swoje rodzinne strony i wkoncu wypijemy jaka kawusie!!!

reklama
no tak Elfiko wkleilam ta paszcze bo wlosy mi juz odrosly no i wlasciwie to z mysla o Tobie bo mnie scigac zaczelas no i inne kobietki zmiany poczynily to ja tyz

ale z ta sliczna buzia to juz za wiele  :p

Do góry