reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Agnieszka R pisze:
Maniu jestem oszołomiona Twoim zdjeciem :).pieknie wygladasz!!!To zdjecie do reklamy perfum by sie nadawalo-az pachnie świerzością,delikatnoscią i zwiewnoscia!Wiosenka Mania.

Maniula podpisuję się pod tym trafnym porównaniem Agi :) Ślicznie :)

E mamo, Kasiu K., Kredeczko :-* :-* :-*

Dziewczynki, czy Wy też ostatnio tak szybko zmęczone jesteście? Mam nadzieję, że to tylko wiosenne przesilenie, bo długo tak nie pojadę. Po 21-szej jestem cichym szelestem :p Każdy gest, słowo mnie "boli" i z trudem przyczłapuję się do wyrka. :p Padam na twarz :p :p :p

A jak tam u Was efekty przestawienia czasu? Ja wykorzystałam ten manewr i od wczoraj Kornelek budzi się na jedzonko o 6, więc jestem happy, bo nie muszę się zwlekać o piątej ;D

ja tez ostatnio czuje sie przemeczona............chyba to wiosenne przesilenie daje nam do wiwatu!!!!miejmy nadzieje, ze szybko sie skonczy.........

a co do zmiany czasu, fajnie jest, bo mozemy wyjsc na spacerek kolo 15 i nie robi sie za chwile ciemno!!!

Hej babeczki.
Na wstępie podziwiam, podziwiam i wyjść z podziwu nie mogę - IWON i MANIA wasze nowe fotki powaliły mnie na kolana!!!! No i oczko Agi też ciekawe ;)

reklama
Do góry