reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no i po spacerku...............ale bylo milo :)

wprawdzie sloneczka nie bylo, ale za to cieplo ( 10 stopni hih) , polazilismy z loskiem , Kuba pospal 2 h w wozeczku i teraz szaleje!!

melllciu
daj znac jak tam po examie..........ja tez trzymam qciukasy!!!!! ;D ;D ;D ;D

czesc kochane :)

egzamin ok, wyniki w piątek ale na 99% zdałam ;D

Joasiu, Iwon, Martuśka :-* :-* :-* za kciuki kochane, puście już bo sobie odciski zrobicie ;) ;D

winko dziś mamy z łosiem wypić ;), z okazji ostatniego egzaminu i zakończenia zajęć, może powinnam poczekać do wyników ale co tam ;D

no to melllciu moje najszczersze gratulacje hihihih.......................

a ja mialam dzisiaj ochote na karmi kawowe, ale niestety kolo nas w sklepach nie posiadaja :(

mam winko.............ale wytrawne :p :p :p

dobra zmykam kapak Kubiszona!!

Tusia widziałam filmik, ale fajny, Majeczka cudna a z Ciebie niezła laska, no no super wyglądasz

a ten nowy Wasz wózek ??? fajnie na żywo wygląda, Maja superowo się w nim prezentuje

Melll no to super, ze poszlo dobrze. Gratuluje! I wogole chyba juz ciezar z plecow spadl, ze koniec sesji i studiow tym samym. Nie wiem jak Tobie, ale mnie na koniec studiow jakos tak zal troche bylo.

A dzieciaczki:

Otka
w kapieli bajecznie, a ten piesek poprostu mnie powalil na kolana :laugh: :laugh:
Weroniczka za kratkami swietnie si eprezentuje :p Kochana ma ta buzinke
Kubus model jak zwykle, a w wozku taki aniolek
Adasiowi pasuje stroj jak ulal. Taki tygrysek z niego maly
Gabrysia Moony sliczna dziewczynka, tylko czemu sama moona nic sie nei oddzywa?
Maja przepieknie raczkuje i siada tak ladnie sama. Piesek rewelacyjny :laugh: zgraliby sie z Alkiem w duecie pieskowym ;) Tusia a Ty super mamusia jestes no modelka wprost!

a moj maly rozbojnik jeszcze nie spi........na razie szaleje z tata, tak to jest jak dziecko spi do 18, pozniej nie chce isc spac............

tusia fajoski filmik :) :) :) :)

reklama
Kate slicznego masz tego Krzysia. Ja za nim wprost przepadam. Starsznie go lubie ogladac i dzieki wiekie za te jego usmiechniete zdjecia. Piekny usmiech i jedyneczki tak ladnie widac :) Ja wlasnie dzis Alkowi robilam zdjecie z gornymi zebami ;) :laugh:

Asiu to milego wieczorku.

A moj los jeszcze w praaaacy ::) Moze do godziny sie pojawi :p

Wlasnie koncze piwko pic i juz mi tak przyjemnie ;)

Do góry