reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Luska,bardzo fajnie cie widziec :).
Tusia,te wiszace pijemniki sa w cenie 29,99 i wyczytalam w katalogu,ze tepojemniki/kosze benda od 12-25 kwietnia i do tego w cenie 9,99(ich poprzednia cena 19,99 i te nowe nie rozkladane tez sa teraz po 19,99).Wiesz co Tusiu,w maju 10-23 bedzie promocja mebli dla dzieci(stolik,stolek i krzeslo)taki komplecik,ala drewniany za 49,99
Ale wiecie co wczoraj to mielismy z mezem akcje blysk ;D,jeszcze taka sytuacja to mi sie w zyciu nie trafila. :laugh:pojechalismy z moimi rodzicami do salonu samochodowego bo zamawiali auto,a ze ojciec swoje rozwalil no to ich tam podwiezlismy...i tez kupilismy auto ;D.Moj mezul na poczatku zartowal i mowi ale fajny Agus podoba ci sie,no a mnie sie spodobal ;).Diler mowi wiecie panstwo jak by byly 2 brane to upust bedzie 10 tysiecy + ospojlerowanie,przyciemnianie szyb,radia...gratis.Moj mezul spojzal i jeszcze raz pyta,fajny co...A ja,no fajny.No to biezemy ::) ;D :laugh:.Ciekawe jak sie nim jezdzi bo nawet na jezdzie probnej nie bylismy :p ;D.A do odbioru zglosic sie w sobote :).

reklama
Czesc Luśka, czesc mamusie :)

Luśka wreszcie sie pokazałaś hhihii i zupełnie jestem w szoku. Nie wiem czemu wyobrażałam sobie ciebie w blond włosach :) Swoje zdjecie wkleiłas naprawde w bardzo oryginalnym stylu o 4:48 hihii gratuluje! Fajnie, ze i Ciebie juz widać.

Ja mam dziś dzień płaczka. Pokłóciłam sie z Michałem i bardzo go nie lubię dziś. Bleee !
Aż mi się papierosa zachciało. :mad:

99_1.jpg
pozwoliłam sobie wkleić :-)

Aga fajne zakupy :-) zajebiste...

ja robie przymiarki do definitywnego rzucenia palenia... jest to dla mnie bardzo ważne.... próbowałam już kilka razy... ale jakoś w duchu wierze że musi się udać... :-)

Asiolku,ja nie moglam znalezc fotki zeby w kleic :laugh:.Bedziemy cie wspierac w takim razie,aby udalo ci sie rzucic na stale :)-uda sie!!!Mnie sie udalo :laugh:.Jak przypuszczalam,ze jestem w ciazy z Dorianem to rzucilam.I nietknelam papierosa wiecej...wiesz kiedy mi sie zachcialo palic jak sie dowiedzialam,ze jestem 2 raz w ciazy :p

A to auto to mi sie podoba przedewszystkim pod wzgledem praktycznym,bedzie tam sporo miejsca dla dzieciatek,zabawek ,wozka,zakupow. :)

Aga auto jest śliczne... napisz jaka jest jego cena... może i my sie szarpniemy za jakiś czas jak wykonczymy mieszkanko...

Ja niestety nie przestałam palić jak sie dwiedziałąm ze jestem w ciązy... był to dla mnie koszmarny okres, obrona pracy, uśpienie ukochanego kota, ciąża ... co oczywiście mnie nie tłumaczy bo ja uważam że jeżeli jest sie w ciązy to nei ma argumentu, który pozwoliłby palić matce... ale tak na stałe to mi sie jeszcze nie udało... a bardzo bym chciła... bo to mnie aż boli... psyychicznie wykańcza... sumeinie itd. wiem, ze nie ma sie co użalac tylko trzeba sie zorganizować i... kopnąć w d... papieroski

Nasze auto mialo kosztowac 72,990 ale obnizyli nam z powodu tych hurtowych zakupow ;) na 62 tysiace.Tyle,ze my go w lizing i tak rachynki pujda w koszty firmy.

reklama
:-) no ja tez chcicłabym takie autko... ale niestety ta cena jest dla mnie zabójcza... chociz może kiedyś :-)

Do góry