reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Luska,bardzo fajnie cie widziec :).
Tusia,te wiszace pijemniki sa w cenie 29,99 i wyczytalam w katalogu,ze tepojemniki/kosze benda od 12-25 kwietnia i do tego w cenie 9,99(ich poprzednia cena 19,99 i te nowe nie rozkladane tez sa teraz po 19,99).Wiesz co Tusiu,w maju 10-23 bedzie promocja mebli dla dzieci(stolik,stolek i krzeslo)taki komplecik,ala drewniany za 49,99
Ale wiecie co wczoraj to mielismy z mezem akcje blysk ;D,jeszcze taka sytuacja to mi sie w zyciu nie trafila. :laugh:pojechalismy z moimi rodzicami do salonu samochodowego bo zamawiali auto,a ze ojciec swoje rozwalil no to ich tam podwiezlismy...i tez kupilismy auto ;D.Moj mezul na poczatku zartowal i mowi ale fajny Agus podoba ci sie,no a mnie sie spodobal ;).Diler mowi wiecie panstwo jak by byly 2 brane to upust bedzie 10 tysiecy + ospojlerowanie,przyciemnianie szyb,radia...gratis.Moj mezul spojzal i jeszcze raz pyta,fajny co...A ja,no fajny.No to biezemy ::) ;D :laugh:.Ciekawe jak sie nim jezdzi bo nawet na jezdzie probnej nie bylismy :p ;D.A do odbioru zglosic sie w sobote :).

reklama
Czesc Luśka, czesc mamusie :)

Luśka wreszcie sie pokazałaś hhihii i zupełnie jestem w szoku. Nie wiem czemu wyobrażałam sobie ciebie w blond włosach :) Swoje zdjecie wkleiłas naprawde w bardzo oryginalnym stylu o 4:48 hihii gratuluje! Fajnie, ze i Ciebie juz widać.

Ja mam dziś dzień płaczka. Pokłóciłam sie z Michałem i bardzo go nie lubię dziś. Bleee !
Aż mi się papierosa zachciało. :mad:

99_1.jpg
pozwoliłam sobie wkleić :-)

Aga fajne zakupy :-) zajebiste...

ja robie przymiarki do definitywnego rzucenia palenia... jest to dla mnie bardzo ważne.... próbowałam już kilka razy... ale jakoś w duchu wierze że musi się udać... :-)

Asiolku,ja nie moglam znalezc fotki zeby w kleic :laugh:.Bedziemy cie wspierac w takim razie,aby udalo ci sie rzucic na stale :)-uda sie!!!Mnie sie udalo :laugh:.Jak przypuszczalam,ze jestem w ciazy z Dorianem to rzucilam.I nietknelam papierosa wiecej...wiesz kiedy mi sie zachcialo palic jak sie dowiedzialam,ze jestem 2 raz w ciazy :p

A to auto to mi sie podoba przedewszystkim pod wzgledem praktycznym,bedzie tam sporo miejsca dla dzieciatek,zabawek ,wozka,zakupow. :)

Aga auto jest śliczne... napisz jaka jest jego cena... może i my sie szarpniemy za jakiś czas jak wykonczymy mieszkanko...

Ja niestety nie przestałam palić jak sie dwiedziałąm ze jestem w ciązy... był to dla mnie koszmarny okres, obrona pracy, uśpienie ukochanego kota, ciąża ... co oczywiście mnie nie tłumaczy bo ja uważam że jeżeli jest sie w ciązy to nei ma argumentu, który pozwoliłby palić matce... ale tak na stałe to mi sie jeszcze nie udało... a bardzo bym chciła... bo to mnie aż boli... psyychicznie wykańcza... sumeinie itd. wiem, ze nie ma sie co użalac tylko trzeba sie zorganizować i... kopnąć w d... papieroski

Nasze auto mialo kosztowac 72,990 ale obnizyli nam z powodu tych hurtowych zakupow ;) na 62 tysiace.Tyle,ze my go w lizing i tak rachynki pujda w koszty firmy.

reklama
:-) no ja tez chcicłabym takie autko... ale niestety ta cena jest dla mnie zabójcza... chociz może kiedyś :-)

Do góry