reklama
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
eicie co mi tak cieżko wszystkich zapamietać... na dole listyjest e-mail do mnie wiec wszystkie prośąby o zmiany i pwisy prosze pisac na maila... bo tutaj coś moge ominąc i czegoś nie doczytać :-) nowe lipcóweczki też niech dają znać co i jak :-)
Ja za to planuje od jutra rozpoczać własną odnowę - jutro kosmetyczka, a w czwartek fryzjer. Idą święta i cała rodzinka będzie się przyglądać i podziwiać brzuszek....
Witam nowe lipcóweczki - niedługo się okaże, że po trzech godzinach nie zaglądania na forum będzie trzeba spędzić z godzinkę, żeby nadrobić w czytaniu :laugh:
Witam nowe lipcóweczki - niedługo się okaże, że po trzech godzinach nie zaglądania na forum będzie trzeba spędzić z godzinkę, żeby nadrobić w czytaniu :laugh:
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
moze powinnysmy sie podzielic na tygodniowki
reklama
tusia25
Fanka BB :)
Wiecie moj maz ma grype zoladkowa Mam nadzieje, ze sie nie zaraze od niego. On to taki chorowity zawsze cos zlapie. Juz ja ma chyba ze czwarty raz. Ja jeszcze nigdy sie nie zarazilam ta grypa mam nadzieje, ze i teraz sie nie zaraze. Nie dam mu buzi jak nie wyzdrowieje, ale czy to wystarczy?