reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
eicie co mi tak cieżko wszystkich zapamietać... na dole listyjest e-mail do mnie wiec wszystkie prośąby o zmiany i pwisy prosze pisac na maila... bo tutaj coś moge ominąc i czegoś nie doczytać :-) nowe lipcóweczki też niech dają znać co i jak :-)

Dajcie mi jakąś radę dziewczyny. Liszaj mi się zrobił wkół ust i nie chce zejść paskuda. Jużnie wiem czym smarować.
Kupiłam sobie maść nagietkową ale nic nie daje. Może macie jakieś sposoby.

Frida ja nigdy nie mialam tego wiec ci nie pomoge.
Aga po ile jest w Ikei to wiszace, podobne do sieci rybackiej na zabawki?

Frida ja wiem ze na takie liszaje dobry jest sachol ale czy w caizy mozna go stosowac nie wiem :( ja smarowalam sudokremem i po jakim czasie juz go nie bylo

Ja za to planuje od jutra rozpoczać własną odnowę - jutro kosmetyczka, a w czwartek fryzjer. Idą święta i cała rodzinka będzie się przyglądać i podziwiać brzuszek....
Witam nowe lipcóweczki - niedługo się okaże, że po trzech godzinach nie zaglądania na forum będzie trzeba spędzić z godzinkę, żeby nadrobić w czytaniu :laugh:

no tak Aniu to prawda! jak ja rano otwieram oczy to tu juz jest cala masa stron do czytania no i zanim to wszystko ponadrabiam to znowu nie jestem w temacie ;) no i klops

reklama
Wiecie moj maz ma grype zoladkowa :mad: Mam nadzieje, ze sie nie zaraze od niego. On to taki chorowity zawsze cos zlapie. Juz ja ma chyba ze czwarty raz. Ja jeszcze nigdy sie nie zarazilam ta grypa mam nadzieje, ze i teraz sie nie zaraze. Nie dam mu buzi jak nie wyzdrowieje, ale czy to wystarczy?

Do góry