reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tofinku super mloda buzinka i taka przyjazna. Fajna laska z Ciebie, no wreszcie sie pokazalas sie w pelni to teraz nam jeszcze meza pokaz i bedzie komplet :p

reklama
DZIEKUJE KOCHANE ZA GRATULACJE  ;D jak sie Gabiszon obudzi to jej przekaze !!!!!  ;)

Tofinku od paru dni dolne dziaselka byly nabrzmiale ale Gaba byla raczej spokojna wiec tym wieksza dzisiaj byla niespodzianka kiedy znalazlam te jedyneczke  :D
Martus dolna jedynka

Tuska z ta opona to mam nadzieje ze jakos pojdzie.... po Tymciu nic nie zostalo a teraz ::) jak stoje jest cool i nie narzekam :p ale jak posadze 4literki to kaszana opona jak nic :p

tofinek pisze:
tusia26 pisze:
Tofinku szkoda, że cię tylko taką małą widzę, ale tak się przyglądam i osia chyba do ciebie podobna. Fajna babeczka z ciebie - tak całokształt.

Dziewczyny ja mam dziś doła przez brzuszysko, tego zwisającego flaka, kurde co tu zrobic by to zniknęło, zaczęłam znów robić dziś brzuszki i tym razem nie odpuszczę i spróbuję robić więcej jak te150 no normalnie aż sobie zdjęcia jego popstrykałam czy to aby prawda i tak to prawda mam zwis, opona jak nic.
to dla Tusi specjalnie, bo wiem ze ona ma mocne nerwy...
a dlaczego trzeba miec mocne nerwy? hmm? ja patrze i nic sie nie dzieje ::)

Kate, tofinek, bravo za odsłonę :)

Maniulowej Gabince gratulujemy zęba i zazdrościmy zwiastuna tego zęba w postaci jego braku :p ::) ;)

Słuchajcie, Kornik zaczyna już "chodzić". To znaczy nie wystracza mu już samo stanie przy fotelu, czy stoliku. Przesuwa się rączkami i nóżkami, potrafi tak cały mebel obejść ::) No i tatuś nauczył go siadać z pozycji stojącej, a to oznacza mniej siniaków na czole ;)

Klaudia to chyba ta wiosna tak naszych łosiów uskrzydla ;) Ja dzisiaj po powrocie z pracy zastałam wysprzątane mieszkanko, ciasteczka na stole i ululane do snu dziecko, które prawie do 19-tej spało :)

W ogóle od dłuższego czasu znacznie wyeliminowaliśmy kłótnie o obowiązki domowe itp. Odkąd mój mąż doszedł do wniosku, że od jego stosunku do całej sprawy naprawdę zależy to, czy będę żoną miłą czy niezadowoloną i upierdliwą, obiecał mnie znacznie odciążyć i bardziej się zaangażować. Dotychczas wywiązuje się rzetelnie ;)

A jeśli o zmianę czasu chodzi Joasiu, to przestawiamy zegarki do przodu, czyli śpimy godzinę krócej. Będzie to jednak świetna okazja do tego, by przestawić nasze maluchy ;) Wprawdzie Kornel później będzie chodził spać, bo dopiero godzina 20-ta będzie dla niego 19-tą, ale za to od poniedziałku będzie się budził o 7-mej, więc może nareszcie sobie trochę dłużej pośpię :p

dzięki za miłe słowo co do mojego foto

Iwon ja tez po cichu liczę na to że moje dziecko nie przestawi sie razem z zegarkiem i będę mogła dłużej rano pospac no ale to wyjdzie w praniu

co do łosi to moje zdanie jest takie że im bardziej sie starany tyn bardziej upierdliwy i niezadowolony jest łoś, i wychodząc z tego założenia całkiem wygodnie ułożyłam sobie życie ;D ;D

reklama
ale dzisiaj cicho, spadam w takim razie do łóżeczka, może sie chociaz wyśpie, co nie jest pewne bo krzysiek juz sie 2 x budzil od 19-tej

Do góry