reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kasiu to Ty odpoczywaj gdy tylko możesz, musisz dojśc do siebie szybciutko....
wszystkim dziekuję za wyrozumiale przyjęcie nowej gebuli tofinka :p :laugh:

reklama
Tofinku ja cci pozazdrościłam i tez foto mam nowe, ale  moje jest auto (sprzed lustra) wiec nie takie ładne jak twoje, jak łoś bedzie kiedys miał nastroj to mi cyknie, teraz wybył na siatke a ja w domku odpoczywam  ::)

mania pisze:
a my mamy Gabinkowego pierwszego zeba!!!! ;D
kolory.gif

HURA!!!!! Maniu no w końcu, zazdroszcze :p ::)

Tofinku szkoda, że cię tylko taką małą widzę, ale tak się przyglądam i osia chyba do ciebie podobna. Fajna babeczka z ciebie - tak całokształt.

Dziewczyny ja mam dziś doła przez brzuszysko, tego zwisającego flaka, kurde co tu zrobic by to zniknęło, zaczęłam znów robić dziś brzuszki i tym razem nie odpuszczę i spróbuję robić więcej jak te150 no normalnie aż sobie zdjęcia jego popstrykałam czy to aby prawda i tak to prawda mam zwis, opona jak nic.

hej babule !!
wogóle nie wiem co u was :( ale widzętofinka i katke :D no tylko tak z daleka :(a widzę że chyba sympatyczne buźki macie (bo tu chyba same takie :D )

przemęczona jestem, xle się czuję chyba przesilenie wiosenne :( zawsze miało na mnie wpływ..............

Gartulacje zabeczka Gabinkowego to ktory Maniu dolny?

A ja jestem z wieczora, pociecha polozona do lozka tak wczesie jak nigdy, a to dlatego, ze nie spal po poludniu. Nawet przy cycu usypial i nie dojadl tak jak powinien. Ciekawe kiedy sie obudzi :p

Maniu, Tofinku dziekuje wam slicznie. Juz jak bedzie w nocy bezgoraczkowo i juztro rano, to pojdziemy na spacer, bo zrobilo sie wiosennie i mi zal, ze w domku siedzimy juz 3 dzien.

Tofinku koniecznie daj znac jak sie psinka oduczy, bo az sama jestem ciekawa. Z tego wynika, ze ta treserka to jak nasza Tracy  :laugh:

Kate super foto!!! ostatnio pamietam Cie na tym takim w czarnej koszulce w ciazy z Krzysiem jeszcze ;) To juz teraz chyba naprawde tylko ja ze stara gebucha zostalam :) A jak wstawie to jeszcze starsza, bo od zeszlego roku postarzalam sie troche :p

tusia26 pisze:
Tofinku szkoda, że cię tylko taką małą widzę, ale tak się przyglądam i osia chyba do ciebie podobna. Fajna babeczka z ciebie - tak całokształt.

Dziewczyny ja mam dziś doła przez brzuszysko, tego zwisającego flaka, kurde co tu zrobic by to zniknęło, zaczęłam znów robić dziś brzuszki i tym razem nie odpuszczę i spróbuję robić więcej jak te150 no normalnie aż sobie zdjęcia jego popstrykałam czy to aby prawda i tak to prawda mam zwis, opona jak nic.
to dla Tusi specjalnie, bo wiem ze ona ma mocne nerwy...

reklama
tuśka
ja też mam dosyć mojej opony... brak mi w ogole samozaparcia, a wkurza mnie ten brzuch niemilosiernie.... nie chce mi się ćwiczyć i lubię slodycze, sama potrzebuję TRESERA a nie mój pies ::) :p
Kate super wyglądasz, naprawdę miodzio :laugh:

Do góry