reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale ruch.................ojjjj

ja wlasnie czekam na gosci, mam nadzieje ze bedzie milo, bo jakos nie jestem w rozrywkowym nastroju...............

tofinku zapomnialam rano pochwalic Twoj avatorek, wkoncu Nam sie ukazalas hihihih ;D ;D ;D ;D ;D ;D

zdroweczka dla Alusia i Adasia..............

ooooooo goscie dzwonia!!!

reklama
Dzieki Kasiu i Asiu, 18-sta sie zbliza i goraczki nie widac, mam nadzieje, ze poszla sobie precz. :)

A czas zmieniamy napewno z 2:00 na 3:00 czyli spimy o godzinke krocej :) A nasze dzieciaczki maiejmy nadzieje dluzej ;)

Co do wiosny to ja obiecywalam wam krokusy i zonkile, ale ciagle zapominam aparatu zabrac ze soba jak je mijam. Moze sie wreszcie uda, bo przepieknie kwitna i nawet jedno drzewo za oknem obsypalo sie kwaiatami.
Slucham Katie Melua (tej od Tofinka) i mi tak fajnie i cieplo na duszy :)

Asiu to milego imprezowania, ja zostalam sama z Aleczkiem, Slawek w pracy, Aleczke bawi sie tu za mna i chyba juz spac nie pojdzie, poloze go wczesniej do lozeczka :laugh:

Kasienko a Tobie sie nalezy duuuuzo wypoczynku, tak, ze niech niania robi co moze ;)

No i teraz ja sama zostalam...

Dziewczyny jedenaście dni po bolowaniu boli mnie ząb, czy to coś normalnego, czy oznacza to, że mi źle zrobiła :mad:, może się znacie, bo ja nie wiem. Ale jestem zła, nawet przed bolowaniem nie bolał. :mad:

czesc baby KOchane!!!
Martuska ucaluj od nas Alusia mocno mocno!!! i wracajcie do zdrowia szybciutko!!!!

Elfiko trzyamam kciuki by sie Wam jak najszybciej ulozylo i bylo dobrze!!! pamietaj masz Waeronike i dla niej warto ale nie za wszelka cene!!!! pamietaj tez o sobie!!! mam nadzieje ze bedzie dobrze..

Tofinkucsliczna buzka :)

Martus ja faktycznie musze cos ze swoja fryzura zrobic bo juz na oczy nie widze ;) ::) :p
poprosze loska duzego nich mio foto strzeli to wstawie ;)

a my mamy Gabinkowego pierwszego zeba!!!!    ;D
kolory.gif

witam mamuski:)
dzwonilam wlasnie do Agnieszki Boczuli-tej od tresury piesków, bo mamy z moim 13 letnim sznaucerem problem, wlasciwie to moja mama ma, albo ja juz sama nie wiem czyj on jest ::) :p no bo jak bylismy mali ;D z moim bratem chcieliśmy psa, teraz wyprowadzilismy się z domu i mama z psem zostala. Problem polega na tym, że ona nie toleruje w ogóle malych dzieci, to znaczy szczeka, podgryza i w ogole zachowuje się skandalicznie, potrafi latem calymi dniami ujadać i ganiać robiąc taki harmider, że szok.... no i ta treserka powiedziala, ze mimo iz pies ma 13 lat (a podobno zyją okolo 14) jest w stanie go tego oduczyć w 15 minut, mimo iz cale jej zycie tak się zachowywala, JESTEM PO WRAŻENIEM, umówimy się jak tylko śnieg stopnieje i zobaczymy... tylko zeby do tego czasu pies nie zdechl, bo wiosny ni widu ni slychu...

Kasiu to jak masz pomoc to spij i odpoczywaj ile sie da jak przyjede to bede Martynke na spacerki zabierac a Ty bedziesz spac  ;D ;)

dla Alusia zdrówka, na pewno gorączka sobie juz pojdzie precz
dla Gabinki GRATULACJE ale jak to???????? nic nie zwiastowalo tego wydarzenia????????????

reklama
Do góry