reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc Nianiu, fajoso ze jestes............mam nadzieje ze juz od soboty czesciej bedziesz zagladac!!!!

a ja siedze ze znajomymi, pijemy sobie wineczko i jest git..........

co do nocy, to czasem zdarza sie ze Kuba wstaje i rozochocony zacheca ( szczegolnie tatusia) do zabawy!!!!!

reklama
Witajcie to ja ;D

tak dzisiaj jakos wciąż mi się nie udaje do Was zajrzeć,
bo miałam gości,
rano była mama,
a popołudniu siostra(bo ktoś mi musiał zostać z Otylcią,kiedy poszłam na basen) ;)

czesc kasiu............
ale Ci zazdroszcze tego basenu, ja tez musze sie wybrac, poza tym nasz basen jes po remoncie i trzeba wyprobowac!!!!!

witam ja ostatnio tak na nic nie mam czasu..nawet sie juz pogubiłam w naszym wątku i nie wiem ile mam do nadrobienia, czasem coś zerknę i czytnę jednym okiem albo skrobnę kilka zdan i tyle, ale chciałam sie pochwalic że dzisiaj wyszła krzyskowi górna jedynka i druga jest tuż tuż, i chyba z tego powodu moje dziecko dało mi dzisiaj pospac do 7:30 (normalnie ostatnio wstawał o 6)
moze troszke jeszcze poczytam co napisałyscie

baby, zjadlam dzisiaj na kolacje 2 ciasteczka...............boshhhhhhhhhh

trezba sie bedzie niezle pogimnastykowac jurto!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry