reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joł  ;D

Czasu mam niewiele, więc tylko się grzecznie przywitam  :) i słów kilka na temat najbardziej kontrowersyjny  ;):

Lilka, łoś głupio zrobił, fakt, ale nie trzeba chyba aż tak pochopnych wniosków wyciągać? Co to za związek, w którym się o zdradę podejrzewa? A że się wkurzył, rozumiem go, też bym się na pięcie odwróciła, gdyby mnie mąż o nieuczciwość oskarżył  ::) Albo sobie ufamy, albo nie i w tej zasadzie oskarżenia takiego kalibru są nie do przyjęcia.

A co do koleżanki- gdyby mi bez pardonowo oznajmiła, że ma chrapkę na mojego faceta, odesłałabym ją na księżyc.

Jak dla mnie takie teksty nie powinny mieć miejsca w przyjaźni, nawet w formie żarcików czy nie wiadomo czemu służących prowokacji.

To tyle  :p :p :p

Na razie kobitki  :)

reklama
Hej kobiałki :):):)

Asiu plama ciągle się trzyma bo łosiński nie kupił tego odplamiacza :(
A ja zamiast dziś zakuwać do jutrzejszego egzaminu to się obijam aż miło ;)

a to nasza gdańska wiosna 2006 ;D

hej babule
nie poczytałam co u was, mamy wiosenkę :) za oknem w słonku 20 w pokoju 29 :o a w cieniu jakieś 4 no i do babci idziemy z tymulem, bo mieliśmy iśc z ranka po śniadanku ale biedak padł i dopiero wstał wiec ubieram gi i wyruszamy, może później do koleżanki...............

a moi rodzice mają dziś rocznicę slubu :D

buźka

Tusia przed operacją plastyczną > Tusia po operacji ;)

Edytko sliczna fotka Julki w profilu. Twoje zdięcia są zawsze takie radosne i kolorowe, chyba nam cichaczem trochę wiosny serwujesz ;), bo dziewczyny już na duchu przez tą zimę podupadają ? :p

Kredeczko bardzo mi się podobasz w tych jasnych pasemkach i z grzyweczką. Naprawdę gustownie i twarzowo :)

Nie dam rady więcej, uciekam na obiad :)

no i juz pół wiosennego dzionka za nami :)
byłam na długim spacerku, słoneczko świeci jest przyjemnie i oby tak zostało

zmałpowałam po Melll i Weronika na obiadek dzisiaj zjadła pomidorówke ;D z ryżem ;D

teraz dla mnie szybki obiadek i znowu ruszamy, tym razem do mojej mamy na herbatke :)

Iwon pisze:
Edytko sliczna fotka Julki w profilu. Twoje zdięcia są zawsze takie radosne i kolorowe, chyba nam cichaczem trochę wiosny serwujesz  ;), bo dziewczyny już na duchu przez tą zimę podupadają ?  :p

dziękuję :) tak tak, wiosnę chcę zaczarować i niech juz w końcu przyjdzie ! ;D ;D ;D

a ja dziś robię totalnie wszystko byle się nie uczyć, właśnie wciągnęliśmy obiadek i zaraz biorę Julkę kulkę na spacerek hihihihi

my właśnie po obiadku i po spacerku

a słoneczko przygrzewa ;D ;D ;D

wiosna, wiosna, cieplejszy wieje wiatr............................

reklama
Tak tak wiosna idzie.
My również ze spacerku właśnie wróciliśmy, zjemy i dalej idziemy ;D

No i właśnie sprzedałam wózek na allegro za 207,50 ;D ;D ;D Ładna cena :)

Do góry