reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc babeczki, wlasnie jestesmy u znajomych,..............i nie moglm sie oprzec zeby nie zajzec na bb :) :)

zaraz spadamy do domku, zagladne wieczorkiem!!!!

reklama
ja juz w domku, dziecie me spi a ja tylko chwile u was i potem uciekam poczytac.
Edytko ja tez mam tyle prasowania i niestety zaklepalam sobie romans z zelazkiem na jutrzejszy wieczor , m jak mydlo plus prasowanie ::)
nienawidze prasowac ale jeszcze bardziej nienawidze zmywac wiec prasowanie jakos przezyje chyba.

Joaska pisze:
kredzia fajne buciory, mialam podobne tylko granatowe.................

aaaa lilka polecam farbe Joanna........( tala mala reklama ;) ;) ) swietnie pokryla odrosty no i wyglada super.........poza tym latwo sie naklada, pierwszy raz sama pofarbowalam sobie tak dobrze wlosy.........:)

taaak jest swietna
ja nia farbuje juz kolo roku

tania-w netto kupuje za 5zł- a trzyma baaardzo dlugo,gdzie jak kupowalam firmowe drogie to spływały raz dwa

Joaska pisze:
nerwa mnie trzesie............qrcze, widzi, ze siedze tu z dzieciakiem, ten szaleje, a ja chcialam chwilke mniec dla siebie, zamiast go wziasc na chwile do drugiego pokoju ( dodam ze oglada sobie tvn turbo) i pobawic sie z Nim chwilke to nie, Kuba na szczescie padl w lozeczku i problem sie sam rozwiazal!!!!

ale przeciez On jest zmeczony, chodzi do pracy, zarabia na cala rodzine, a ja sie dze w domu i baki zbijam...............ciekawe w czym by chodzil, co jadl jak ja bym nic nie robila...........

halo! czesc Kochane!
Joasiu tu to samo!!!

elfiko pisze:
a i sie oczywiście dowiedziałam że ON JE BEDZIE SPłACAł BO JA PRZECIEZ NIC NIE ROBIE I W DOMU SIEDZE A Z TEGO PIENIEDZY NIESTETY NIE MA!

szkoda gadac co sie u nas ostatnio porobiło, czasami myśle że on mnie teraz jak jakiegoś darmozjada traktuje bo do pracy nie chodze a raczej bo pieniedzy nie zarabiam  :mad:

Elfiko i tu tez to samo ::)

Joaska pisze:
elfiko pisze:
zakupy mmmmmmmmmm uwielbiam, tez dzisiaj jade  ;D co prawda słoiczkowo-jedzeniowe ale co tam, może jakis kremik sobie strzele nowy przynajmniej  ::)

my tez sie pewnie na takie wybierzemy............sama perspektywa wyjscia z domu to juz cos...........

juz to widze: a co chesz????moze to??? no wybierz sobie co.............nie chcesz....eeeeeee.......nalegam!!!

taaaaaaaa... u mnie jeszcze tylko dodam " hmm... a wzaszie po co ci to...z reszta sama wybierz....dlugo jeszcze :p

reklama
Do góry