reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hej kochane !!!
z tego co chciałam..................edytko może w dzień połóż się z julikiem to przy tobie może dłużej pośpi a i ty trochę się zregenerujesz !!
a co do pakrów maniu, to u nas ;) we włoszech też tam gdzie będziemy mieszkać nie ma parku :( nawet w tej pipidówie gdzie mieszkaliśmy nie ma ławki gdzieś no może przed sklepem, ale nie będę przed sklepem siedziała ???

a my pospaliśmy, wstaliśmy po 8 teraz się umyliśmy ubraliśmy i na śniadanie będziemy uderzać :D

miłego dzionka.......................ja tu jeszcze wrócę :D ;D

a dla naszej kochanej Klaudii duzo milosci, zdroweczka, pociechy z Maciejki no i losia rowniez, wszystkiego naj naj z okazji imienin :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Siemano.
Chwile mnie nie było, a mężulo wkleił kawałek filmu do naszej galerii, zbój jeden mówi zobacz co wkleiłaś na BB >:D czort

no właśnie a ja już widziałam ten filmik i jest zarąbisty majcia całkiem innaczej wygląda innaczej się ogląda takiego szkrabika na fotce a jak jest

kolorowa_kredka pisze:
no właśnie a ja już widziałam ten filmik i jest zarąbisty majcia całkiem innaczej wygląda innaczej się ogląda takiego szkrabika na fotce a jak jest

no ja tez ogladnelam.........hehehehe, Tuska fajna mamuska no i Majeczka pierwsza klasa :)

heloł babule
DLA KLAUDII NAJSERDECZNIEJSZE żYCZENIA IMIENINOWE!

Tusia ale Ty fajna na żywca jesteś ;D Majcia tez kochana i ślicznie papuje

Ja z racji tego,ze kawy pić nie moge to ide teraz sprzątać w łazience :p

reklama
Do góry