reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

oki kochane ja znikam, Weronika coś zaspała na mleczko o 12stej ale ja sie musze pomalutku zbierac do rodziców, wpadne wieczorkiem bo sie steskniłam za Wami strasznie a te trzy dni bez was to mi tak w gardle kościa stoja strasznie że nadrobić w końcu musze.
miłego dzionka kochane,
Joasiu wykorzystaj łosińskiego niech Ci coś ładnego kupi ;D

reklama
kolorowa_kredka pisze:
i ja kładę się tylko jeszcze to pranie przeklęta, moze tylko tymika powieszę...............

Kredzia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o

Za nami wieczór do bani, łoś się wczoraj alkoholizował solo, a ja jakieś 4 godziny walczyłam z żelazkiem, boshhhhh ile tego było, dokładnie wszystkie ubranka Julki, cała sterta pieluch tetrowych i flanelowych, a do tego ściereczki kuchenne i takie tam...
Ale ostatni raz miałam tango z żelazkiem jakieś 3-4 tygodnie temu hihihihihi, a sterta sobie rosła, rosła.....

Ja wczorajszy wieczór zakończyłam w ten sposób, że wyniosłam bety łośkowi z sypialni do salonu i sobie spał na kanapie....
Jak mu dobrze było pić w samotności to i spać pewnie też mu było dobrze......
Ech......
Czy tym łośkom wiosna na dekiel szkodzi ???

Julka śpi od 19 czy 19:30 do 5-6 rano, zazwyczaj bez przebudzenia. Po karmieniu o 5-6 rano pokrzyczy, pojęczy i zasypia jeszcze gdzieś do 7-7:30 a potem to już do 19 twardzielka walczy, daje czadu równo... Czasem w dzień przyśnie na 20-30 minut, ale to wszystko.

no to widze, ze loski szaleja!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

a ja wlasnie wyszlam z wanny i zaraz wybieramy sie na zakupki!!!i na jakis obiadek na miescie..............zamarzylam sobie bar salatkowy hehe...........

My właśnie ze spacerku wróciliśmy, łoska wziełam bo śniegi i ciężko wózek pchać :p

Julia jeszcze spi, ale napewno wstanie zaraz

e-mama mój łoś też wczoraj alkoholizował, a teraz słabyyyyyyyyyyyyy ::) ::) ::) głowa go boli ;D

reklama
czesc dziewczyny slaba jestem strasznie ale troszke staram sie tu ponadrabiac, biore 3 różne antybiotyki do czwartku i niech to już będzie koniec bo nie wytrzymam :-[

na szczęście mała już wyciaga do mnie rączki i się przytula uśmiecha tylko jak znikne jej z oczu to odrazu strasznie płacze jeszcze troche i będzie normalnie

wieczorkiem wpadnę ;) i dziękuje za miłe przywitanie kochane moje

Do góry