reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kuba juz sie budzi tylko 2 razy w nocy, jak dla Nas to malu sukces, wie mam nadzieje, ze powoli bedzie juz tylko lepiej!!!!!!!
Melll
Mama Julci
elfiko pisze:Ty sie Marta lepiej przyznaj czym ja szpikujesz wieczorem ?? ;D ;D ;DMelll pisze:wiecie że moje dziecko śpi od 21 do 9 rano ;D ;D ;D ;D
Weronika śpi od 19.30 do 5.30 rano bez szpikowania ;D
;D ;D ;D ;D
właśnie o to chodzi że niczym :laugh: :laugh: :laugh:
już kilka dni tak samo, wiec jest dobrze, w nocy dziś raz wstałam smoczka jej dac
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:Kuba juz sie budzi tylko 2 razy w nocy, jak dla Nas to malu sukces, wie mam nadzieje, ze powoli bedzie juz tylko lepiej!!!!!!!
Joasiu nauczy sie zobaczysz, juz niedługo sie wyśpisz.
Nasze sa butelkowe wiec szybciej im to wychodzi
elfiko
lipcowe mamy ´05
Weronika posiadła jeszcze jedna umiejetnośc której nie potrafie jej wyperswadować a mianowicie oblizuje namiętnie usteczka! Ma już całe zaczerwienione wokól nich i takie oszczypane a ja za nią z kremem latam , tylko nie wiem po co skoro ona go tylko zlizuje i dalej swoje i robi przytym myla myla tak gada śmiesznie
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Joaska pisze:Kuba juz sie budzi tylko 2 razy w nocy, jak dla Nas to malu sukces, wie mam nadzieje, ze powoli bedzie juz tylko lepiej!!!!!!!
Joasiu nauczy sie zobaczysz, juz niedługo sie wyśpisz.
Nasze sa butelkowe wiec szybciej im to wychodzi
tak z reka na sercu powiem, ze juz sie przyzwyczailam hehe............czlowiek to taka bestia ze sie umie przystosowac do dziwnych warunkow!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
heheheh........Rafal podchody robi, chce mnie zakupami przekabacic.........a ja sobie siedze, bez emocji, kamienna twarz, niech sie pomeczy..........a co!!!!!
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:zakupy mmmmmmmmmm uwielbiam, tez dzisiaj jade ;D co prawda słoiczkowo-jedzeniowe ale co tam, może jakis kremik sobie strzele nowy przynajmniej :![]()
my tez sie pewnie na takie wybierzemy............sama perspektywa wyjscia z domu to juz cos...........
juz to widze: a co chesz????moze to??? no wybierz sobie co.............nie chcesz....eeeeeee.......nalegam!!!