reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesc dziewczyny!! :D Jestem po usg-niesamowite....Widzielismy dzidzie!!Raczki,nozki,brzusio-..i bijace serduszko.... :wink: Gdy moja pani ginekolog naduszala przycisk aby zrobic zdjecie,malenstwo sobie podskoczylo i zdjecie mamy rozmazane hihihi :D

Wiecie co?Mdlosci mi przeszly,ale za to strasznie mnie kluje po lewej stronie od kregoslupa-zawsze mialam duze piersi ale teraz mi ciut urosly i czyzby od tego?Nie moge wysiedziec pare minut bo zaczyna bolec-jeststrasznie nie przyjemny bol.Zastanawiam sie co bedzie dalej?jak bedzie brzuch.....boje sie.

Maniu pocieszylas mnie jesli chodzi o porod.Masz racje-po co bedziemy sie zadreczac?! :) Cieszmy sie tym okresem w naszym zyciu...ciaza.To uczucie mamy raz albo pare razy w zyciu.Rozkoszujmy sie nia.A porodem jak bedziemyjechac na porodowkE.

Buziaczki dla was i waszych malenstw.

reklama
Lilka to fajnie - cieszymy sie z toba. Dziewczyny ja wlasnie sobie farbuje wlosy - chyba to nie szkodzi co?
bo ja ostatnio patrzec na siebie nie moglam i musialam w koncu cos zrobic, zebym mogla spojrzec w lustro :wink:

Rany..My tez dzisiaj bylismy na USG... Niesamowite przeżycie!!!!:)))
Liczylismy paluszki i widac jak bije to maleńkie serduszko... to naprawde cud:)) Niestety maluch spał nie chciało mu sie obracać - w środe musimy isc jeszcze raz - moze wtey da sie pomierzyc z każdej strony. Bo dzis sie poprzeciągał i dalej spał:)) Nasz malutki śpioszek:)

Ja też sie przymierzam do farby na głowie przed świętami ale każdy mówi co innego i sama juz nie wiem czy to moze rzeczywiscie cos zaszkodzić...?? przeciez my teraz musimy byc piekne :))

Pozdrawiam wszystkich

mania pisze:
A ja myslalam ze sie wczoraj rozbecze na dobre :cry: rece mi opadly
tak czekalam na ta wizyte u lekarza i co?? przelorzyli mi ja bo lekarz mial pilne wezwanie na blok operacyjny :(
i dopiero moze mnie zobaczyc 5 stycznia...to jakas paranoja

Doskonale Cie rozumiem - bo kiedy czekałam na wizyte 10 dni to myślałam że zwariuję i gdyby sie ookazało że mam czekac jeszcze dłużej to bym chyba kogoś pogryzła :p
Ale tutaj z lekarzami jest prosciej nie ten to inny (chociaż ja swojego bardzo lubię)

dziesiaj mam ciezki dzien z tym moim losiem nie moge sie dogadac :cry: chyba nierozumiedlaczeko taka zdepnieta chodze..wszytko mnie wkurza, mialam taka nadzieje ze przed swietami zobacze lub chociaz uslysze serduszko i dowiem sie ze wszystko jest ok a tu :cry: :cry: :cry:
to miala byc 1wizyta buuuu.... albo ja zwariowalam albo ten tutaj swiat jest jakis inny....
i znowu becze....jak Wy macie fajnie ze juz moglyscie zobaczyc i uslyszec dzidziunie
ja musze uzbroic sie w cierpliwosc a juz nie umiem :cry:
ide spac moze przespie ten dolek
spokojnej nocki pa

Czesc Babeczki
Maniu wiem co czujesz i jak sie denerwujesz w tej sytuacji, ale napewno jest z twoja dzidzia wszystko w porzadku.Wiem jak jest w USA z lekarzami bo sama tam bylam z tym ze ja bylam na wizycie u gin jak gdyby prywatnie na polskiej dzielnicy u polskiego lekarza wizyta kosztowala 100$.Maniu ty jestes na tym forum jak nasza mamuska , a wiesz jakie sa mamuski na wszystko maja rade , wiec mysl pozytywnie Pozdrowienia dla wszyskich!!!!!!!!!!
PS.Dzis sa moje urodziny i mam pelny dom rodziny,i juz czuje ze zyczenia beda skladane glownie do malej fasoleczki !papatki

Ewuncia!!!!
wszystkiego najlepszego :D usmiechu duuuuzego, szczesica jeszcze wiekszego! zdrowka tez mocnego i wszystkiego wymarzonego :lol: :lol:

dzieki Wam ze slowa otuchy!!! dzis juz jest lepiej, faktycznie nie ma co strzepic nerwow, nie przeskocze tego i juz. a Dzis swieci slonce i mamy niedziele wiec w domciu razem jestesmy :lol:
ale fajnie ze sa takie babeczki jak Wy :lol: :lol:
milego dnia!!!!!
cmoki w boki :wink:

reklama
Ewuncia!!!Wszystkiego naj,naj,naj,naj,naj...........no i oczywiście zdrowego bobaska!
Maniu,ja jeszcze też nie widziałam mojej kruszynki.Wizytę mam 21(mam nadzieje,że wypali).Czuję się fatalnie,mdłości i wymioty nie ustępują :oops: :( cały czas mam lodowate stopy,dłonie i nos,mam dreszcze i robi mi się słabo,cierpną mi też nogi nawet w biodrach :? Gdybym nie wiedziała, że to ciąża pomyślałabym, że jestem okropnie chora :(
Jestem chyba u kresu sił,stałam się strasznie nerwowa :evil:
Brzusio delikatnie się uwypuklił,ale w spodnie się dopinam ponieważ straciłam dobre7 kilogramów.

Do góry