reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Lekarze mnie nastraszyli :-) leki musze brac nadal ale tylko do połowy lutego :-)
CO do cesarki :-) to da się zrobić hehehehehe

czesc dziewczyny :-) ja jakoś od rana nie moge sobie miejsca znaleźć ihihihih
Zapomniałąm lekarza zapytać o najważniiejsze czy możemy już z Mężulem zakońćzyć celibat :-) no i teraz nie wiem... taki fajny weekend przed nami a ja czuje sie neioswiecona ihihihi ;-)
Na szczescie od rana mam wspaniały humor i myśle że zamieszkało u mnie w brzuszku serduszko ... że zaczeło bić i bedzie już biło do końca swojego życia.... nowe zycie :-) już mogę zacząć myśleć o wózku turbo ;-) i kocyku w króliki ;-) Jestem bardzo szcześliwa i życze nam wszystkim wszystkiego najcudowniejszego

Wiesz co Asiolku? Ja tez mialam na jakis czas zakaz, bo mialam krwiaczka w macicy. Ale teraz lekarz powiedzial ze mozemy powolutku probowac. Wiec moze Wy tez mozecie tak delikatnie? W koncu dzidzi tez moze sie przydac gimnastyka :D

Dziewczyny moze wiecie co mi jest? Boli mnie jak sie poruszam, chodze miedzy posladkiem a udem tam w srodku cos. Takie klucia. W nocy jak wstawalam siusiu to jak inwalidka ledwo co doszlam. Nie wiem czy to cos zwiazane z ciaza czy moze za dnia mam za malo ruchu, czy jeszcze cos zupelnie innego? ale nigdy mnie tam tak nie bolalo :(

nie mam pojecia co to ale jak sprawdzam to miejsce to tam u mnie są glównie miesnie wiec może masz jakiś zakwas albo nadciągniety miesień ...

hej Dziewczyny

Asiołku - miałam ten sam problem a dopiero jutro idziemy do lekarza zobaczyć dzidzie i wtedy mielismy spytać co robimy dalej z celibatem - ale czuje sie super, poczytałam trochę i wczoraj.....sami zakończylismy celibacik. Jest super ...:)) od razu inny dzień:)).

Pozdrawiam Mocno

CZesc Dziewczyny!
u mnie jest dopiero troszek po 5 rano maly mnie obudzil z reszta jak codzien :D (no tak kto wczesnie wstaje temu PAn Bog daje :D :D ) mam stres jak diabli ide dzis do lekarza po RAZ PIERWSZY :shock: ufff
aha Tusienko wa w pierwszej ciazy mialam tez takie problemy tyle ze troszke pozniej jak juz brzuszek byl wiekszy, lekarz powiedzial ze maluch tak sie ulozyl ze uciska pewne nerwy i takie sa tego skutki :? pod koniec ciazy bolala mnie kosc miednicowa(tak na spojeniu lonowym :? )czulam sie tak jakbym upadla na rure od roweru, wstac nie moglam i az plakalam taaaak bolalo i okazalo sie ze to tez sprawka smyka malego bo juz glowka naciskl :wink:
trzymacjcie dzis kciuki mam nadzieje ze bedzie dobrze aj trzese sie cala i usuedziec nie moge :lol:
pa cmoki w boki oby dwa

Kochana Maniu masz cieple serducho, dziekuje Tobie, ze taka fajna jestes i pomocna dla kazdego.
Ja dzisiaj jestem sama jeszcze w domu, bo mezulo w pracy i tak placze co chwila. Mam dola, bo ciagle cos boli - boli mnie pecherz, dzis mam odebrac wynik, ale lapia mnie te klucia to chyba jakies skurcze, bo jak zaczne szybko masowac to przestaje i nie dam rady taka isc. Jak ja bym wygladala co chwila nagle zatrzymujaca sie i masujaca se posladek. A jeszcze lapia mnie takie jakies dusznosci, jakby ucisk na klatke piersiowa. Jestem jakims wrakiem. Do tego jeszcze jakby bylo malo boli mnie gardlo i chodze podomu w szaliku. I jak tu sie cieszyc :cry:

reklama
Tusiu.. biedactwo

My z moim brzusiem trzymamy mocno za Ciebie kciuki... - może jakiś okładzik na posladek:) Wiem jak sie czujesz bo ja siedze od tygodnia na zwolnieniu przeziebiona - czułam sie okropnie potem to zeszlo na zatoki i ten okropny ból głowy - na szczescie inhalacje i takie tam domowe sposobiki i przeszło.

A gardziołko poprubój popłukać wodą z solą - pogulgaj kilka razy - mi bardzo pomogło.
Trzymaj się ciepło

Do góry