reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kolorowa_kredka pisze:
ja tylko foto wstawic z tymim na rekach juz do spanka idzie
jeszcze mam mokre wlosy
1603050014tc.jpg
Kredeczko no no ..................odmiana,jak najbardziej trafiona ;D
tak się zastanawiam,czy jakbyśmy szły ulica,
czy byśmy sie poznały ;)
no ale te Twoje oczęta,chyba bym nie przeszła obok nie poznając Cię ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

KasiuK boshe,co Ty bidulko przeszłaś(poczytałam na czaciku)
JAK DOBRZE,ŻE JUZ Z NAMI(A PRZEDE WSZYSTKIM Z MARTYNKĄ) JESTEŚ!!!!!

witam wszystkich w sobotni śnieżny (sssszzszd@#$%$$#@!@!@$#$#%%%?><>><)  ranek
dzisiaj wyruszamy na zakupy chociaz nawet mi sie z łóżka nue bardzo chciało wstac no ale cóż moje dziecię musi w coś sikac..... ;D
o własnie pożarł kawałek papieru stoi i  ślini szybę w drzwiach balkonowych..... i warczy (chyba na ptaki) >:D >:D ??? ??? :o :o ..........mówie wam (mamom których dzieci jeszcze nie raczkują) cieszcie sie tymi chwilami!!!

Dzień dobry !!! :)
po śniadanku, miałam iść na zakpupy po jakiś kawał mięsiwa na obiad, ale będą naleśniki :D młody sprząta w szafie, mały na podłodze na kapie się bawi i popiskuje a ja siedzę i przysypiam jeszcze :(

a no i od dwóch dni mamy drugą jedyneczkę dolną !!! no i chyba zaczynamy raczkowanie :D wczoraj z sercem pod gardłem zostawiłam go na dywanie u siostry i patrzałam na niego no i tak już ładnie nogami przebiera pod siebie tylko nie wie za bardzo co i jak z rączkami ;) chyba już niedługo.....................zostało mi siedzenia spokojnie jak katka podkreśla ;)

a ja wpadam sie przywitac

Kasiu ciesze sie ze jestes juz w domku i ze wszystko juz dobrze (mam nadzieje) brakowalo mi ciebie poznanianko ;) :laugh: swojska babka w koncu :D

Elficzko mam nadzieje ze z twoim zdrowkiem rowniez juz wszystko ok,i cieszy mnie bardzo ze wymienilas mnie w swoim poscie,jednak mnie lubisz 8) ;) :laugh:

Kredziu slicznie wygladasz w tych wloskach,jak dla mnie to odmiana na lepsze ;)

Tusia ale sexi bielizna 8) ooo juz widze co sie bedzie dzialo 8) ;) a gdzie fotki fryzurki??? hmmm???

Joasiu jestes zadowolona z tej farby Joanna??? bo ci ją poleciłam i mnie ciekawi czy sie przyjela u ciebie :)

Niuńka slicznie wyszlas na tym zdjeciu w galerii lipcowek,a jak Paula? dobrze juz sie czuje?

Maniu a twojemu Duzemu to moc zyczen przekaz :laugh: musze ci powiedziec ze ta twoja cora to pierwsza klasa ;) no sliczniusia jak nic,a te kucyki mnie rozbroiły :laugh: ach mam słabosc do tej twojej małej jak i inni :laugh:

Iwon pisze:
Kredzia pasemka odlotowe, a kolor oczu faktycznie powalający... :)

Ale Tusia Twój kolor oczu robi na mnie nie mniejsze wrażenie :) U Kredzi widać, że są pięknie zielone, a u Ciebie są pięknie...nieokreślone :) Jaki to kolor? Piwny? Żółty? Piaskowy? A jaki kolor oczu mają Twoi rodzice?

Iwon moja mama ma niebieskie, tata ciemne piwne, a mi wyszły jasne piwne, wpadające w żółte. Marcin mój ma szare, a majce robia się takie oliwkowe ;D hi, hi ale jazda

Niunka to ty tak jak ja strasznie sie boje narkozy, mnie się wydaje, że ja bym sie nie obudziła.Mężowi mówiłam aby mnie nigdy nie odłanczał jak juz będę w śpiącce, bo ja w koncu się wybudzę :p ::)
A co do Adasia to czy te wymioty to od złego samopoczucia? chyba nie co? może ma tak jak moja miała taki okres, że ciągle rzygałą, teraz jej już przeszło. wydaje mi się, że to od tej jej gimnastyki, kręcenia sie, a mięśnie jeszcze nie wyrobione. Bo to zaczęło się jak zaczęła siadać, potem jak już zaczęła ćwiczyć z raczkowaniem.

reklama
Do góry