reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć laski, pewnie mnie już nie pamiętacie, ech , ja ta  stara ciocia Ala jestem  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Straszno mi tęskno za Wami, ale sił to już nie mam na nic, a komp mój kochany porzucony, samotny w kącie kurzem zarasta  :o :o :o
Michałek piekielny podobno ząbkuje, ale to lipa jakaś, bo jak zębów nie było tak nie ma, ale pare nocy to mi takich zrobił, że co godzinę przy łóżeczku na baczność musiałam się meldować.... flak, wrak i strzępy człowieka ze mnie zostały! No a jeszcze się zaparłam i chodze na basen i fikanie nogami i ciekawie tam musze wyglądać jak czasem w zarzyganej bluzce lecę  >:D >:D >:D No może nie zarzyganej ale a to zupa marchwiowa we mnie wytarta, a to flips na ślinke przyklejony.... ech, dobrze ze do roboty jeszcze nie musze chodzić  :p :p :p
Z postępów to Micho popyla do tylu, czasem do przodu i  próbuje wstawać jak ma się czym podeprzeć. Jeszcze sam nie siada za to koniecznie chce pić kawe i jeść wszystko to co my, a dziś to z takim zapałem korniszona oblizywał, że myślałam że skonam  ;D KORNISZONA!  ;D

Kredko! Super włoski!!! wygdlądasz bardzo wiosennie i promiennie!!!  :p :p :p :p :p

Niuńka  całuski dla Adaśka ! Trzymam kciuki za Was!  :-* :-* :-* :-* :-*

Kaśka dwa tygodnie w szpitalu  ??? mam nadzieję że już wszystko ok, a Martynka raz dwa się u mamy na rączkach zadomowi  :p :p :p

Całuski dla Julki naszej wiosennej, od pewnego chłopaka, który ją ostatnio w plecy gryzł  ;) ::) :p :p :p

Idę czytać ile się da ...  :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Moje oczy tez są piękne ...  ::) ::) ::) ::) :p :p :p  ;) ;) ;)

reklama
Niuńka pisze:
Ja dziś mam urwanie głowy z dzieciakami. Paula nie była w przedszkolu bo obudziła się rano z bólem brzuszka. Wstała a tu bach - trzy razy gleba, jakieś zawroty głowy miała, do tego blada jak ściana i pot na czole. Przeraziłam się. Ale poleżała trochę i jej przeszło.No i tak myśle, że w poniedziałek zrobie jej badania.
Do tego Adaśko też ma jakieś akcje z wymiotami. Zdarza mu się to tak raz dziennie, ale tak dużo że szok, chyba więcej od dorosłego człowieka i nie wiem od czego. Narazie poprzestałam z nowościami, odstawiłam wszystko to co wprowadziłam niedawno, ale to nic nie pomaga. Dalej wymiotuje. Przecież to nie jest normalne. Rozumiem że może to byż reakcja alergiczna ale daję mu takie jedzenie jakie dostawał2-3 miechy temu. Boję się iść z tym do lekarza bo jak Adaś był małutki i miał problemy z brzuszkiem to kierowali nas na gastroskopie pod narkozą do kliniki. Wtedy się nie decydowałam i terasz rteż nie chce. Cholerka juz nie wiem co to może być!!! :( :( :( :(
Niuńka,a robiłaś Adasiowi wyniki z kupki,
jak byłam w szpitalu,to właśnie takie robili jednemu chłopcu(6 miesięcznemu),
bo wymiotował
no i jak dziecko ma katarek i połyka glutki,to może się podwyższyć aceton w organiźmie i też są wymioty,
wtedy trzebaby było zrobić wyniki z moczu

Iwon pisze:

Niuńka
nie gniewaj się, że o to pytam, ale dlaczego nie zdecydowałaś się na te badania w klinice, skoro Was kierowano? Rozumiem, że Adaś już dużo przeszedł i jakiekolwiek zabiegi, zwłaszcza pod narkozą, przyprawiają o szybsze bicie serca, ale kurcze, skoro aż tak wnikliwe badania zalecano, a teraz malutki codzień wymiotuje, co nie jest normalnym objawem, może powinnaś jeszcze raz to przemyśleć? Żeby się maluszek nie męczył :( :( :(
Iwon wcale się nie gniewam, ja po prostu panicznie boję się narkozy. Sama miałam dwa razy problemy z wybudzeniem się po narkozie. Za trzecim razem było bez problemu a moje pierwsze słolwa po wybudzeniu brzmiały: czy ja żyje ?? ::) Ostatnio podawali w wiadomościach o dziewczynce która zmarła na fotelu dentystycznym po podaniu narkozy i dopuki to nie jest ostatecznie konieczne nie chce się na to decydować.

hanti pisze:
Niuńka pisze:
Ja dziś mam urwanie głowy z dzieciakami. Paula nie była w przedszkolu bo obudziła się rano z bólem brzuszka. Wstała a tu bach - trzy razy gleba, jakieś zawroty głowy miała, do tego blada jak ściana i pot na czole. Przeraziłam się. Ale poleżała trochę i jej przeszło.No i tak myśle, że w poniedziałek zrobie jej badania.
Do tego Adaśko też ma jakieś akcje z wymiotami. Zdarza mu się to tak raz dziennie, ale tak dużo że szok, chyba więcej od dorosłego człowieka i nie wiem od czego. Narazie poprzestałam z nowościami, odstawiłam wszystko to co wprowadziłam niedawno, ale to nic nie pomaga. Dalej wymiotuje. Przecież to nie jest normalne. Rozumiem że może to byż reakcja alergiczna ale daję mu takie jedzenie jakie dostawał2-3 miechy temu. Boję się iść z tym do lekarza bo jak Adaś był małutki i miał problemy z brzuszkiem to kierowali nas na gastroskopie pod narkozą do kliniki. Wtedy się nie decydowałam i terasz rteż nie chce. Cholerka juz nie wiem co to może być!!! :( :( :( :(
Niuńka,a robiłaś Adasiowi wyniki z kupki,
jak byłam w szpitalu,to właśnie takie robili jednemu chłopcu(6 miesięcznemu),
bo wymiotował
no i jak dziecko ma katarek i połyka glutki,to może się podwyższyć aceton w organiźmie i też są wymioty,
wtedy trzebaby było zrobić wyniki z moczu
Kasiu jadę w poniedziałek do lekarza i biore skierowanie na wszystkie możliwe badania. Mam nadzieję że sytuacja się wyjasni.

kolorowa_kredka pisze:
ja tylko foto wstawic z tymim na rekach juz do spanka idzie
jeszcze mam mokre wlosy
1603050014tc.jpg

Kredko super wyglądasz. No i te oczy....nieziemski kolor :)

witam wszystkie śpiące i nie śpiące mamuśki
ostatnio tylko podczytuję troche ale pisze niewiele, po prostu wieczorem obumierają mi komórki mózgowe,
zyczymy wszystkim chorowitkom powrotu do zdrowia,
widze wiele zmian nowe fryzury, kolory, zdjęcia, suwaczki .....................chyba jednak idzie wiosna
kolorowa_kredka pisze:
mania pisze:
Martuska spiewasz Alkowi? jaspiewam ale od jakiegos czasu Tymul stwierdzil ze robie halas ::) ;D

hehe dobre ;) jak dobrze że tymi jeszcze nie mówi :D no ale chociarz młody ładnie śpiewa :D
co do śpiewania to mam podobnie, piotrek na szczescie nie jest wybredny i mnie nie krytykuje

mania pewno z łosikiem świętuję zdrówka dla niego przede wszystkim !!

dzięki moje drogie za komplemenciki :D ja daaaaaaaawno nie miałam jasnych włosków no a pasemek nigdy i jakoś tak dziwnie mi było, ale jak w lustro patrzę to tak jakbym nic nie zmieniła

reklama
Do góry