reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
a My niedawno weocilismy od naszej przyjaciolki, popilismy wczoraj i milo spedzilismy czas!!
a teraz zabieram sie za jakies sprzatanko...............
lilka nie farbowalam jeszcze wlosow, ale dzis zamierzam , wiec Ci powiem!!!!!
a teraz zabieram sie za jakies sprzatanko...............
lilka nie farbowalam jeszcze wlosow, ale dzis zamierzam , wiec Ci powiem!!!!!
Z balkonem u nas to samo. Jedno jest pocieszające mycie okien nie ma sensu!!!!! ;Dkate332 pisze:witam wszystkich w sobotni śnieżny (sssszzszd@#$%$$#@!@!@$#$#%%%?><>><) ranek
dzisiaj wyruszamy na zakupy chociaz nawet mi sie z łóżka nue bardzo chciało wstac no ale cóż moje dziecię musi w coś sikac..... ;D
o własnie pożarł kawałek papieru stoi i ślini szybę w drzwiach balkonowych..... i warczy (chyba na ptaki) > > ??? ??? ..........mówie wam (mamom których dzieci jeszcze nie raczkują) cieszcie sie tymi chwilami!!!
Lilka pisze:Niuńka slicznie wyszlas na tym zdjeciu w galerii lipcowek,a jak Paula? dobrze juz sie czuje?
Liluś dziękuje :-* :-* :-*
A Paula chyba czuję się rewelacyjnie, skacze szaleje rozrabia, jest w swoim żywiole.
tusia26 pisze:Niunka to ty tak jak ja strasznie sie boje narkozy, mnie się wydaje, że ja bym sie nie obudziła.Mężowi mówiłam aby mnie nigdy nie odłanczał jak juz będę w śpiącce, bo ja w koncu się wybudzę :
A co do Adasia to czy te wymioty to od złego samopoczucia? chyba nie co? może ma tak jak moja miała taki okres, że ciągle rzygałą, teraz jej już przeszło. wydaje mi się, że to od tej jej gimnastyki, kręcenia sie, a mięśnie jeszcze nie wyrobione. Bo to zaczęło się jak zaczęła siadać, potem jak już zaczęła ćwiczyć z raczkowaniem.
Tusia też czasami myślę że te wymioty to może przez tą ruchliwość. Mały ciągle coś robi. Nie wiem zobaczymy.
Joaska
Lipcowe mamy '05
nalozylam farbe i czekam..................... : : : : :
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Niuńka oliwier też wymiotuje jak naciska sobie brzuszek ale to raczej takie ulewania ok łyżeczki
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
babulki dzięki wszystkim za ciepłe słówka :-* po spacerku a teraz pranko wstawić lecę właśnie po nie przyszłam i jakoś mnie zarzuciło na krzesło, bo komp włączony
no i butki wam chciałąm pokazać jakie fajniusie tylko mogły by mieć nad czubami przeszycie
no i butki wam chciałąm pokazać jakie fajniusie tylko mogły by mieć nad czubami przeszycie