reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tusia juz zobaczylam foteczki!!!!!!!

wow zupelnie inna Tusia normalnie !!!

a tak na serio to sie kobieto ''spoważniłaś'' ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu  ;) 8)

reklama
a My niedawno weocilismy od naszej przyjaciolki, popilismy wczoraj i milo spedzilismy czas!!

a teraz zabieram sie za jakies sprzatanko...............

lilka nie farbowalam jeszcze wlosow, ale dzis zamierzam , wiec Ci powiem!!!!!

kate332 pisze:
witam wszystkich w sobotni śnieżny (sssszzszd@#$%$$#@!@!@$#$#%%%?><>><)  ranek
dzisiaj wyruszamy na zakupy chociaz nawet mi sie z łóżka nue bardzo chciało wstac no ale cóż moje dziecię musi w coś sikac.....  ;D
o własnie pożarł kawałek papieru stoi i  ślini szybę w drzwiach balkonowych..... i warczy (chyba na ptaki)  >:D >:D ??? ??? :o :o ..........mówie wam (mamom których dzieci jeszcze nie raczkują) cieszcie sie tymi chwilami!!!
Z balkonem u nas to samo. Jedno jest pocieszające mycie okien nie ma sensu!!!!! :p :p :p ;D

Tusia widzialam takie soczewki kontaktowe jak ty masz swoje oczeta.Twoje oczka sa "miodowe" :)Bardzo fajne!!!!!!!!!!

tusia26 pisze:
Niunka to ty tak jak ja strasznie sie boje narkozy, mnie się wydaje, że ja bym sie nie obudziła.Mężowi mówiłam aby mnie nigdy nie odłanczał jak juz będę w śpiącce, bo ja w koncu się wybudzę :p ::)
A co do Adasia to czy te wymioty to od złego samopoczucia? chyba nie co? może ma tak jak moja miała taki okres, że ciągle rzygałą, teraz jej już przeszło. wydaje mi się, że to od tej jej gimnastyki, kręcenia sie, a mięśnie jeszcze nie wyrobione. Bo to zaczęło się jak zaczęła siadać, potem jak już zaczęła ćwiczyć z raczkowaniem.

Tusia też czasami myślę że te wymioty to może przez tą ruchliwość. Mały ciągle coś robi. Nie wiem zobaczymy.

reklama
babulki dzięki wszystkim za ciepłe słówka :-* po spacerku a teraz pranko wstawić lecę właśnie po nie przyszłam i jakoś mnie zarzuciło na krzesło, bo komp włączony ;)

no i butki wam chciałąm pokazać jakie fajniusie tylko mogły by mieć nad czubami przeszycie :D
1460orange37jh.jpg

Do góry