reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześc
juz jestem, byłam u lekarza, mam rzeczywiście alergie na co jeszcze nie wiem ale podejrzewam nowy krem z avonu. dostałam zastrzyk w tyłek i mnie boli a do tego dożylny chydrokortizon i też boli jak diali aiuuu ale czuje sie już sto razy lepiej,
mam jeszcze troche gorączki ale mniej
ale produkujecie. Kiedy ja to nadrobie??

elfiko a Twój łosiek też się tym kremem smarował ??? co z nim? Cieszę się, że lepiej się czujesz, postaraj się odpocząć na tyle na ile to możliwe, buźki od nas !!!

Tusia ja z medycyną nie mam nic wspólnego poza życiowym doświadczeniem i Twoje objawy podpadają mi pod chorobę wieńcową :( Nadciśnienie tętnicze i wysoki poziom cholesterolu mogą wskazywać na miażdżycę. Zastanawiam się skąd u Ciebie taki olbrzymi cholesterol jak Ty taka chudzina jesteś ??? Może to skłonność genetyczna ?? Kurcze, wydaje mi się, że koniecznie powinnaś pójść do jakiegoś specjalisty, nie wiem- kardiologa?

tusia wszystko mozliwe, jak bylam na odziale kardiologicznym na praktyce byla tam chlopak 20 letni po zawale..........wiec lepiej zrob sobie badania i dowiedz sie co i jak.......

Asiu slicznie te drzewa wygladaja ......ale juz chcialabym troszke zieleni ::)

Martuska spiewasz Alkowi? jaspiewam ale od jakiegos czasu Tymul stwierdzil ze robie halas ::) ;D

ah i Tusik moj Lukasz ma wysokie cisnienie, wysoki poziom cholesterolu i wysoki poziom trojglicerydow  ::) wszystko to wiaze sie z mozliwoscia zawalu a ten skubaniec nie dba o siebie w ogole  :p :mad:

reklama
Dziewczyny ja juz latałam po tych lekarzach i mam juz dośc. Nie wiem co mam jeszcze zrobic? lekarz mi powiedziała, że po prostu muszę brać leki i tyle. (?)

Uwaga!!!! ściełam sobie grzywkę :p ::) tak mnie cos napadło, zobaczyłam w teledysku jaka piękna jest ta z pusy cat i masz :p ciach ciach i teraz jak mnie mąż zobaczy to na bank powie, że ja to z kreskówki ::)
Poleciałam sobie kupic farbe na odrosty i zakręcona nie tą kupiłam dopiero to przeczytałam mając ją na głowie. Kurde chciałam tak jak ostatnio kupowałam ciemny brąz z palety a wzięłam jakiś ciemnozłocisty brąz mam nadzieję, że te odrosty nie będą sie zbytnio odróżniać. Nie wiem w sklepie przeczytało mi się jako ciemny brąz i cap do koszyka. ::)

Do góry