Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
mania pisze:Martuska spiewasz Alkowi? jaspiewam ale od jakiegos czasu Tymul stwierdzil ze robie halas :;D
Maniu a spiewam, spiewam i to duzo i mam nadzieje, ze dziecku sluchu nei uszkodze, ale on to lubi najwyrazniej.
Sama sie dziwie ze tyle piosenek z okresu dzieciecego mi siee przypomnialo. A najsmiesniejsze jest to, ze jak zima idzie to ja o zimie spiewam, ajk Boze Nar. to o choince, teraz juz przypomnialam sobie jedna piosenke o pisankach i tylko na post nic nie znam oprocz koscielnych :
Tusia dobrze, ze bierzesz leki na obnizenie cisnienia,ale powinnas jeszcze zadbac w takim razie o sowja diete. Jesc mniej tluszow zwierzecych, wiecej roslinnych i ryb, mniej solic. Maz napewno bedzie wiedial co Ci serwowac. Dodatkowo popros lekarza o skierowanie do kardiologa, bo powinnas byc pod jego opieka. Robili Ci egk? to takie proste badanie a wiele wnosi. moze zasugeruj, zeby dali Ci jakies leki na obnizenie cholesterolu jak dieta nie obnizy, no i jeszcze niech zminia leki na nadcisnienie jak te marnie skutkuja. Wem, z eprzy dziecku ciezko o wypoczynek, ale staraj sie myslec o sobie i relaksuj sie kiedy dasz rade. Kurde przdalo by sie, zebys trafila na dobrego lekarza
Hanti , Maniu dzieki za Alusia :-* :-*