reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mania pisze:
Martuska spiewasz Alkowi? jaspiewam ale od jakiegos czasu Tymul stwierdzil ze robie halas ::) ;D

Maniu a spiewam, spiewam i to duzo i mam nadzieje, ze dziecku sluchu nei uszkodze, ale on to lubi najwyrazniej.
Sama sie dziwie ze tyle piosenek z okresu dzieciecego mi siee przypomnialo. A najsmiesniejsze jest to, ze jak zima idzie to ja o zimie spiewam, ajk Boze Nar. to o choince, teraz juz przypomnialam sobie jedna piosenke o pisankach i tylko na post nic nie znam oprocz koscielnych ::)

Tusia dobrze, ze bierzesz leki na obnizenie cisnienia,ale powinnas jeszcze zadbac w takim razie o sowja diete. Jesc mniej tluszow zwierzecych, wiecej roslinnych i ryb, mniej solic. Maz napewno bedzie wiedial co Ci serwowac. Dodatkowo popros lekarza o skierowanie do kardiologa, bo powinnas byc pod jego opieka. Robili Ci egk? to takie proste badanie a wiele wnosi. moze zasugeruj, zeby dali Ci jakies leki na obnizenie cholesterolu jak dieta nie obnizy, no i jeszcze niech zminia leki na nadcisnienie jak te marnie skutkuja. Wem, z eprzy dziecku ciezko o wypoczynek, ale staraj sie myslec o sobie i relaksuj sie kiedy dasz rade. Kurde przdalo by sie, zebys trafila na dobrego lekarza :(

Hanti , Maniu dzieki za Alusia :-* :-*

reklama
Martuska śliczny Alus wygląda z suwaczka :)

Ja tak sobie podczytuje troszke zaległości i nawet lepiej sie czuje, jednak z wami juz tak mocno jestem związana ,ze długo wytrzymac nie moge bez kontaktu.
Wczoraj sobie tak leżałam w łózku i myślałam ile to juz z wami przeżyłam, chwil smutnych, pieknych wzruszających, to z wami dzieliłam pierwszy usmiech mojego dziecka, Wy mnie pocieszałyście pierwsze kiedy miałam guzka w piersi, Wy radzicie co zrobić z nieznośnym łosiem, do was moge zaszsze sie zwrócic ze swoimi smutkami. Tak sobie myślałam, wspominałam i popłakałam sie z awszystkie czasy i pomyślałam tak sobie że jednak musiałam dużo dobrego w życiu zrobić że mnie taka nagroda spotkała- poznać tyle wspaniałaych osób w jednym czasie to nie często sie zdarza i chciałabym wam powiedziec że wam za to dziekuje , że jesteście kochane :-*
Maniu, Joasiu, Kredziu, Edytko, Martusiu,Melll, Klaudio, Gazelaczku, Tofinku, Tusiu, Hanti, Iwonko, Nianiu, Kate,Lilka, Kasiu K.,Agnieszko R., Niuńka, Aniu G. Każdej z Was osobno posyłam buziaki :-* :-* :-*
Jeśli którejs z Was zapomniałam wymienić to przepraszam, jeszcze troszku słaba jestem i to z tego ::)

Elfiku KOchany lez w lozeczku i odpoczywaj!!!!!!
a wiesz co ja tak samo mysle...ze z Tymi z Was z ktorymi zanm sie jeszcze za czasow ciazy to znam sie chyba jak lyse konie ;) a z Tymi z Was z ktorymi znam sie juz po ciazy to wydaje mi sie tez calkiem niezla znajomosc
i faktycznie masz racje tu dzielilysmy sie najwazniejszymi momentami w zyciu :D

a pamietacie to uczucie kiedy robilysmy usg i dowiadywalysmy sie czy to chlopiec czy dziewczynka :D
aaaa Ania i Agula nie chialy wiedziec :D miala byc nispodzianka :D

jejej Elfiku ale mnie rozkleilas ::)

witam was kochane po dwu-dniowej przerwie

u mnie sajgon,totalna rozypka i w sumie eeeeeeeee nie bede smecic

ide poczytac zaleglosci ;)

witam :)
nie wiem czy dziś nadrobię, bo zaraz pewnie będę się kładała lulać.

dziś byli znajomi posiedzieli pogadali i poszli :) dawno się niewidzieliśmy :( a kiedyś taaak często
no i co jeszcze dziś zrobiłam ............... heheh pasemka, chciałam troszkę włoski rozjaśnić, bo takie ciemne, już nie łapią farby takich ładnych czerwieni jak kiedyś :( no to troszkę orzjaśnie, ale ze są zniszczone to tylko częściowo, kupiłam rozjaśniacz mama powyciągała troszkę pasemek przez czepek i mam :)
dziwnie się troszkę czuję, bo dawno nie miałm jasnych włosków i nigdy nie miałam pasemek ::)
ale nie jest źle :) miałam na to nałożyć jakiś czerwony kolorek po jakimś czasie ale narazie tak zostawiam............

nie wiem czy to do składu napisałam, bo ostatnio wydaje mi się że nic co tu piszę nie jest zbyt poukładane ;)

nie kochane jednak nie dam rady dziś nadrobić :( wczoraj siedziałam do 2 włączając karmienie i przebieranie tymulka bo się przelał

buźka jutro nadrobię te 4 stronki i może zajżę wcześniej

reklama
ja też dzisiaj jakaś rozlazła jestem,
ale muszę wam powiedzieć,
że byłam dzisiaj u księdza i chrzcimy Otylcię
w Wielkanoc 16 kwietnia

teraz,tylko muszę kupić małej jakąś śliczną kieckę ;D

Do góry