Hej babki,
U nas za oknem słońce, ale chyba dość zimno jest... nie wiem, nie wychodziłam jeszcze...
Tusia może to uczulenie na słońce? wydaje mi się, że warto jednak byłoby skonsultować się z dermatologiem. Super brykę macie ;D ;D ;D ;D ;D
Moja młoda wczoraj przeszła samą siebie, myślałam, że zwariuję z nią, całe szczęście miałam wczoraj kurs i wieczorne marudzenie przypadło w udziale tatusiowi. Facet zwątpił
Pierwszy raz młoda dała mu w kość (ale się cieszę >
>
>
>
>
)
No i akcja dziś w nocy o 3, na swoje nieszczęście kichnęłam, i oczywiście Julka od razu się obudziła i w bek, dopiero butla soku ją uspokoiła
Następne jedzonko przed 6...
Wczoraj miałam lenia giganta, ale dziś jej chyba dupsko przemrożę na dworze, może się uspokoi...
Wiecie co, wczoraj na kursie instruktor opowiadał o skrzyżowaniach w Gdańsku i o tym jakie niektóre są trudne w pokonaniu na egzaminie i oczywiście podawał przykłady z życia, jakie numery potrafią wyciąć kursanci. Oczywiście za każdym razem wszystkie błędy popełniają kobiety. W końcu nie wytrzymałam i zapytałam go czy panowie na kursie wszyscy zawsze jeżdżą idealnie i czy mógłby dla równowagi podać przykład jakiejś wpadki w męskim wydaniu.
Boshhhhhhh jak On mnie wkur@#$%^wia !!!!! To taka szowinistyczna świnia !!! Wszystko co złe to baby, baby jeżdżą złym pasem, baby nie potrafią zmieniać biegów, lusterka służą do poprawiania makijażu i takie tam...
Normalnie jakby powiedział to raz to można to olać, ale On jest monotematyczny i każde zajęcia urozmaica takimi kwiatkami jakie to baby są głupie za kierownicą....
CO ZA THEBILL !!!!!
No wylałam to z siebie
elfica wracajcie szybciorem do zdrowia !!! dużo uścisków od nas !!