reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tu lekarze nic nie wiedza ::) wszystko wykluczyli, czyli wzielo sie od tak sobie (no mowia, ze to na tle nerwowym, ale dla mnie to bzdura co mowia, zawsze tak mowia jak nie wiedza co, skad i jak. Wydaje mi sie, że jakby było na tle nerwowym, to w nerwach i stresach by mi skakało, a skacze mi najczęściej gdy jestem przemęczona) Mnie sie wydaje, że to od diety. Moja mama od dzidziusia małego karmila mnie zupami, nie takimi co osobno gotowała tylko dla całej rodziny. Każda jej zupa i danie mocno soli i takie dostawałam. Jestem przyzwyczajona do takego jedzenia i np.tesciowej jedxzenie, czy męża zawsze sobie dosalam. Tak mi się wydaje, że to może przez to.

reklama
witam kobitki! ;D

jestem dziś przemęczona na maxa,
moja córka zrobiła sobiew nocy przerwę na zabawę
i w pewnej chwili(jak bezwiednie padłąm)
obódziła mnie,że brała sie za mojego cyca przez koszulkę ;)
no ale kawa była juz przy nadrabianiu i zaraz powinnam być do życia :laugh: :D ;D

tusia26 pisze:
Tu lekarze nic nie wiedza ::) wszystko wykluczyli, czyli wzielo sie od tak sobie (no mowia, ze to na tle nerwowym, ale dla mnie to bzdura co mowia, zawsze tak mowia jak nie wiedza co, skad i jak. Wydaje mi sie, że jakby było na tle nerwowym, to w nerwach i stresach by mi skakało, a skacze mi najczęściej gdy jestem przemęczona) Mnie sie wydaje, że to od diety. Moja mama od dzidziusia małego karmila mnie zupami, nie takimi co osobno gotowała tylko dla całej rodziny. Każda jej zupa i danie mocno soli i takie dostawałam. Jestem przyzwyczajona do takego jedzenia i np.tesciowej jedxzenie, czy męża zawsze sobie dosalam. Tak mi się wydaje, że to może przez to.

czyli jak tak piszesz to pewnie masz problem z nerkami, to one tez sa odpowiedzialne za cisnienie krwi,powinac isc do nefrologa i sie poradzic...............

ciekawe jak tam nasza elficzka???? mam nadzieje ze juz lepiej!!

a i slyszalam dzisiaj w tv, ze cieplo to dopiero ma byc za jakie 3 tygodnie............a teraz mroz i snieg............... :( :( :(

miałam opisać maluchy z galeryjki,a więc:
Duecik Mani-Cud Miód Malina...............kochane ,jak nasza Mania
Adaś Niuńki z tymi swoimi wielkimi ciemnymi oczkami........ach........i Paula(dziewczyna mojego Damiana ;)).........też cudny duecik
Aluś robiący pieska i tak ślicznie już raczkujący,chyba jednak on jest cała mamusia...........z tatusia ma co innego :)
Maciuś,jaki fajny juz chłopiec,a jaki całuśny...........no i nam miło,że nie tylko Otylcia ma jeszcze male ilości włosków na głowie :p
bliźniacy Kredzi,to nasi pierwsi bliźniacy na forumie,fajni chłopcy i bardzo są za sobą ;D

Joaska pisze:
tusia26 pisze:
Tu lekarze nic nie wiedza  ::) wszystko wykluczyli, czyli wzielo sie od tak sobie (no mowia, ze to na tle nerwowym, ale dla mnie to bzdura co mowia, zawsze tak mowia jak nie wiedza co, skad i jak. Wydaje mi sie, że jakby było na tle nerwowym, to w nerwach i stresach by mi skakało, a skacze mi najczęściej gdy jestem przemęczona) Mnie sie wydaje, że to od diety. Moja mama od dzidziusia małego karmila mnie zupami, nie takimi co osobno gotowała tylko dla całej rodziny. Każda jej zupa i danie mocno soli i takie dostawałam. Jestem przyzwyczajona do takego jedzenia i np.tesciowej jedxzenie, czy męża zawsze sobie dosalam. Tak mi się wydaje, że to może przez to.

czyli jak tak piszesz to pewnie masz problem z nerkami, to one tez sa odpowiedzialne za cisnienie krwi,powinac isc do nefrologa i sie poradzic...............
Tusia ja tez tak myślę,jak Joasia,chociaż z medycyną nie mam tak dużo doświadczenia
ale do lekarza powinnaś iść i jeśli nie u Was w mieście ,to na pewno,gdzieś dalej
przecież jeśli to nerki,to jak sobie je uszkodzisz,to przeszczep,tylko życie ratuje,
a to juz nie przelewki
TUŚKA BIERZ SIĘ ZE SWOJE ZDROWIE DZIEWCZYNO!!!!!!!!

skoro nie ma tu nikogo poza mną
to idę cosik produktywnego zrobić w domku
wiosna przyjść nie chce,
ale święta się zbliżają i trzeba już zacząć jakieś porządki wiosenno-świąteczne,
by później nie robic tego na ostatnią chwilę
A LEŃ ROŚNIE MI POD SKÓRĄ I PONUJE NADE MNĄ :(

reklama
Nerki mam zdrowe i wszystkie wyniki dobre, co tylko to mam bardzo duzo cholesteloru, ale nie wiem czy to ma jakś związek ( mam 250 czegoś tam a norma jest chyba do 150) ale lekarze nic na ten temat mi nie mówili. ::)

Do góry