reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc babeczki :)
Bylam w galeryjce-superasne zdjecia-uperasne dzieciaczki-wszystkie!!!!
Kredziu widze,ze maludy mja walec ,my mamy identyczny Natan go uwielbia,zawsze sie dziwi jak te pileczki sie do srodka dostaly :),albo wlazi na niego.Sporo zbawy ma z tym walcem,zreszta Dorin tez o lubil bardzo.Jak go kupowalam to nie mylalam,ze dzieciaczki benda mialy tyle zabawy :)

No i w koncu ja mam chwilke przed praca by napisac co u nas.

Wyjazd jak juz wiecie sie udal - nartki, wieczorne wyjscia - bajka. Ale zeby nie bylo za dobrze od razu na dzien dobry po powrocie okazalo sie ze nie mam opiekunki!!!. No i jak to w zyciu - nie ma nic za darmo :(. Mam to szczescie ze mama teraz przychodzi, a ja w pospiechu szukam nowej....

Jas tez ostro dokazuje - nie chce wogole siadac - tylko by raczkowal i stawal. Marudny sie zrobil ostatnio niczym sie nie chce zajac - co oznacza ze wszedzie za nim sie przemieszzczam i czasu nie mam ani chwili dla siebie.
Jasio sie poprzestawial i wstaje juz o 6 rano - koszmar :(

Dopadlo mnie znow przeziebienie - katar okrutny :(

Elficzko mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejesz (licze ze szybko okaze sie co Cie dopadlo)

Zycze milego dnia

czesc babeczki z ranca..............:)

dzisiaj moj synek tylko dwa razy sie obudzil w nicy, wiec jestem nawet wyspana.......

zaraz zmykam po sniadanko i zobacze co tam nastukalyscie!!!!!!!

aha oto moj widok zza okna...........................bez komentarza!!!

Joasiu, piękny pejzaż za oknem :laugh: Ciesz sie kochana zimą póki możesz, potem przyjdzie lato i bedzie gorąco... Przypomnialo mi sie, że Maciejka spac nie mógł przez upaly i gdy w końcu minęły, to wszyscy w domu porządnie odetchnęliśmy, hi hi

Elfik, jak samopoczucie?

No i tyle mojego dobrego. Lecę popracowac. Ale zawsze to milej zacząć dzien z Wami :)

Dziewczyny może pomożecie :p
Od paru lat jak sie opalam wychodza mi takie czerwone plamki co pieką i swędzą, na dekolcie, nieraz jeszcze idzie to na szyje i brzuch. Po jakims tygodniu znikaja. Gdy często sie opalam i staram sie nie przejmowac tym przestaja wychodzic. Ale jak sa to strasznie to zniesc. Teraz po tym solar mi wyszlo i zwariuje caly czas sie drapie. U nas lipa z dermatologami, zapisac sie to pół roku trzeba czekac, a jak pójdziesz to i tak nie wiadomo czy ci pomoże. Może wiecie co to może byc, co kolwiek.

reklama
Do góry