reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

no właśnie kochane to jest dobijające, bo ja byłam tam i wytrzymaliśmy najdłużej jakieś 9 miesięcy i ciagło mnie jak cholera do bliskich mimo że był tam ze mną artek !! ale tu są wszyscy, i wszystko a tymbardziej że ja jestem strasznie związana z rodzicami siostrą teraz jeszcze szkraby...... do całkiem niedawna nawet na wakacje razem jeździliśmy jak coś to tylko rozstawaliśmy się na jakieś 2 tygodnie góra 3 no i zaczeło się u mnie jak poznałam młodego jak to się nazywało z polskiego...............dramat jakiś tam chyba że co by człowiek nie wybrał i tak źle i tak niedobrze bo jak byłam tam z młodym to cholernie rycząłm i tęskniłam za wszystkimi tu jak byłam tu tęskniłam za młodym, teraz wyjedziemy z młodym i tymim i pewno będę tęskniła za wszystkimi tu, no ale wiecie co mnie tak pociesza jak sobie pomyślę o naszej dzielnej maniulce jak ona tam taki kawał świata tak sobie świetnie radzi, martuśka nasza ciepła duszyczka to tak jakoś mi lżej się robi :)

choć powiem wam szczerze że troszkę się cieszę na myśl o wyjeździe, bo poniekąd podobało mi się tam życie i fajnie było, choć tęskniło się bardzo, no i ostatnio ania mnie pytał kiedy na dupsku siądziemy, bo ja się śmiję że bedziemy tak rok we włoszech rok tu ;)

reklama
a miałam się pochwalić,że byłam dzisiaj na basenie
pierwszy raz od bardzo dawna
i w trosce o swoje otłuszczone ciało
zrobiłam sobie relaksik w postaci
dwa razy sauna raz 15 i raz 12 minut i 10 minut bicze i 6 minut plywanie...............BYŁO super
I W CZARTEK CHYBA TO POWTÓRZĘ ;D

no własnie koniec ze smęceniem jedno czego pragnę bardzo (no może nie jedno, ale ważne bardzo) i czego byście mogły mi i sobie ;) ;P zyczyć to stałego we włoszech :laugh:
wogóle dziękuję wszystkim za ciepłe słówka :-* kochane jesteście !!!!

o melcia poszła z łosikiem.................. nie pomoże nam dobnić do 100 ;) no ale dobrze że zgode tam mają:D

a kasiula ja niebardzo na skaypika się moge umówić, bo najlepiej tak o jak będziemy, bo wiesz jakoś planując ciężko by było

no i coś trzeba będzie nad spotkankiem pomyślec

no no hanti basenik :) fajnie :D
my z anią byłyśmy aż raz kiedyś na baseniku u nas, później garbik nawalił i tak jakoś........
a byłaś juz z otką w bielawie na basenie ?

NO MUSIMY KREDECZKO

mój łosiek w przyszłym tygodniu ma popołudniówkę
i całe popołudnia mam wolne,
no i mogłabyś przyjechać swoim garbuskiem(do Bielawy da radę ;))
i na pewno byłoby świetnie,
JA CHCĘ TYMA ZOBACZYĆ.......................BUUUUUUUU

nie jeszcze za zimno na dworze,bo ona jakaś ostatnio zakatarzona była
a i u nas na basenie jest chlorowana woda,a nie ozonowana i trochę się boję,
ale tak bliżej lata to na pewno pójdę ;)

no to jeśli będę miała sprawnego garbika bo narazie jest sprawny ale młody jeździ do pracy to może w przyszłym tygodniu bedzie spotkanko :D
no i wogóle muszę się do ginka wybrać więc możeza jdnym zamachem ;0

kolorowa_kredka pisze:
no to jeśli będę miała sprawnego garbika bo narazie jest sprawny ale młody jeździ do pracy to może w przyszłym tygodniu bedzie spotkanko :D
no i wogóle muszę się do ginka wybrać więc możeza jdnym zamachem ;0
zapraszam wpadaj kiedy masz ochotę ...............jupiii zobaczymy się ......................jupiii

kurde też się cieszę !!!!!!!!!!
a na basenie moja siostra była z benem jak miał chyba z pół roczku muszę jutro zapytać, ja z tymim bym się wybrała, ale boję się bo on jest alergiczkiem i nie wiem sama.......,usiałabym lekarki zapytać

reklama
znalazłam fotki autek tylko garbi niebardzo widoczny
1u1iu.jpg

a to fordzik ale już sprzedany, poszedł do francji
img28130qy.jpg

img29066tt.jpg

Do góry