kolorowa_kredka
Fan(ka)
no właśnie kochane to jest dobijające, bo ja byłam tam i wytrzymaliśmy najdłużej jakieś 9 miesięcy i ciagło mnie jak cholera do bliskich mimo że był tam ze mną artek !! ale tu są wszyscy, i wszystko a tymbardziej że ja jestem strasznie związana z rodzicami siostrą teraz jeszcze szkraby...... do całkiem niedawna nawet na wakacje razem jeździliśmy jak coś to tylko rozstawaliśmy się na jakieś 2 tygodnie góra 3 no i zaczeło się u mnie jak poznałam młodego jak to się nazywało z polskiego...............dramat jakiś tam chyba że co by człowiek nie wybrał i tak źle i tak niedobrze bo jak byłam tam z młodym to cholernie rycząłm i tęskniłam za wszystkimi tu jak byłam tu tęskniłam za młodym, teraz wyjedziemy z młodym i tymim i pewno będę tęskniła za wszystkimi tu, no ale wiecie co mnie tak pociesza jak sobie pomyślę o naszej dzielnej maniulce jak ona tam taki kawał świata tak sobie świetnie radzi, martuśka nasza ciepła duszyczka to tak jakoś mi lżej się robi
choć powiem wam szczerze że troszkę się cieszę na myśl o wyjeździe, bo poniekąd podobało mi się tam życie i fajnie było, choć tęskniło się bardzo, no i ostatnio ania mnie pytał kiedy na dupsku siądziemy, bo ja się śmiję że bedziemy tak rok we włoszech rok tu
choć powiem wam szczerze że troszkę się cieszę na myśl o wyjeździe, bo poniekąd podobało mi się tam życie i fajnie było, choć tęskniło się bardzo, no i ostatnio ania mnie pytał kiedy na dupsku siądziemy, bo ja się śmiję że bedziemy tak rok we włoszech rok tu