reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no właśnie kochane to jest dobijające, bo ja byłam tam i wytrzymaliśmy najdłużej jakieś 9 miesięcy i ciagło mnie jak cholera do bliskich mimo że był tam ze mną artek !! ale tu są wszyscy, i wszystko a tymbardziej że ja jestem strasznie związana z rodzicami siostrą teraz jeszcze szkraby...... do całkiem niedawna nawet na wakacje razem jeździliśmy jak coś to tylko rozstawaliśmy się na jakieś 2 tygodnie góra 3 no i zaczeło się u mnie jak poznałam młodego jak to się nazywało z polskiego...............dramat jakiś tam chyba że co by człowiek nie wybrał i tak źle i tak niedobrze bo jak byłam tam z młodym to cholernie rycząłm i tęskniłam za wszystkimi tu jak byłam tu tęskniłam za młodym, teraz wyjedziemy z młodym i tymim i pewno będę tęskniła za wszystkimi tu, no ale wiecie co mnie tak pociesza jak sobie pomyślę o naszej dzielnej maniulce jak ona tam taki kawał świata tak sobie świetnie radzi, martuśka nasza ciepła duszyczka to tak jakoś mi lżej się robi :)

choć powiem wam szczerze że troszkę się cieszę na myśl o wyjeździe, bo poniekąd podobało mi się tam życie i fajnie było, choć tęskniło się bardzo, no i ostatnio ania mnie pytał kiedy na dupsku siądziemy, bo ja się śmiję że bedziemy tak rok we włoszech rok tu ;)

reklama
a miałam się pochwalić,że byłam dzisiaj na basenie
pierwszy raz od bardzo dawna
i w trosce o swoje otłuszczone ciało
zrobiłam sobie relaksik w postaci
dwa razy sauna raz 15 i raz 12 minut i 10 minut bicze i 6 minut plywanie...............BYŁO super
I W CZARTEK CHYBA TO POWTÓRZĘ ;D

no własnie koniec ze smęceniem jedno czego pragnę bardzo (no może nie jedno, ale ważne bardzo) i czego byście mogły mi i sobie ;) ;P zyczyć to stałego we włoszech :laugh:
wogóle dziękuję wszystkim za ciepłe słówka :-* kochane jesteście !!!!

o melcia poszła z łosikiem.................. nie pomoże nam dobnić do 100 ;) no ale dobrze że zgode tam mają:D

a kasiula ja niebardzo na skaypika się moge umówić, bo najlepiej tak o jak będziemy, bo wiesz jakoś planując ciężko by było

no i coś trzeba będzie nad spotkankiem pomyślec

no no hanti basenik :) fajnie :D
my z anią byłyśmy aż raz kiedyś na baseniku u nas, później garbik nawalił i tak jakoś........
a byłaś juz z otką w bielawie na basenie ?

NO MUSIMY KREDECZKO

mój łosiek w przyszłym tygodniu ma popołudniówkę
i całe popołudnia mam wolne,
no i mogłabyś przyjechać swoim garbuskiem(do Bielawy da radę ;))
i na pewno byłoby świetnie,
JA CHCĘ TYMA ZOBACZYĆ.......................BUUUUUUUU

nie jeszcze za zimno na dworze,bo ona jakaś ostatnio zakatarzona była
a i u nas na basenie jest chlorowana woda,a nie ozonowana i trochę się boję,
ale tak bliżej lata to na pewno pójdę ;)

no to jeśli będę miała sprawnego garbika bo narazie jest sprawny ale młody jeździ do pracy to może w przyszłym tygodniu bedzie spotkanko :D
no i wogóle muszę się do ginka wybrać więc możeza jdnym zamachem ;0

kolorowa_kredka pisze:
no to jeśli będę miała sprawnego garbika bo narazie jest sprawny ale młody jeździ do pracy to może w przyszłym tygodniu bedzie spotkanko :D
no i wogóle muszę się do ginka wybrać więc możeza jdnym zamachem ;0
zapraszam wpadaj kiedy masz ochotę ...............jupiii zobaczymy się ......................jupiii

kurde też się cieszę !!!!!!!!!!
a na basenie moja siostra była z benem jak miał chyba z pół roczku muszę jutro zapytać, ja z tymim bym się wybrała, ale boję się bo on jest alergiczkiem i nie wiem sama.......,usiałabym lekarki zapytać

reklama
znalazłam fotki autek tylko garbi niebardzo widoczny
1u1iu.jpg

a to fordzik ale już sprzedany, poszedł do francji
img28130qy.jpg

img29066tt.jpg

Do góry