reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tuśka no nie ty zawsze rozbawisz człowieka ;) a fatałaszki niezłe kiedyś też miałąm dar do szperania, ale teraz jakoś tak nie mam kiedy chodzić po lumpach a jak już jestem to zadko kiedy coś wyszperam fajnego

a dentysta bryyyy czeka mnie jutro rano o 8.30 :o nie byłam chyba z półtora roku :( ię na przegląd i zoabczymy co mi powie mam nadzieję ze bardzo się nie załamie, chciałabym wyleczyć zembiska zanim pojedziemy, bo tam cholernie drogi gips taki dentysta !!!! a nie ma np na kase jak u nas i tak siostra młodego płaciła w zeszłym roku np 4000 euro za robienie zębów !!!
a moja siostra była wczoraj na przeglądzie i tak ciąża, 20 miesięcy karmienia, ciąża i prawie 12 miesięcy karmienia no i eekt..........13 zębów do roboty :o aż się boję

reklama
widzę,że ja tu namiętnie produkcję z Kredeczką uskuteczniam ;D

a co musicie mieć co czytać ;)

no właśnie kasiu najbardziej będzie mi brakowało benjamina, tytusa, bo oni teraz najbardziej rosną zmieniają się :) i nie będę w tych chwilach z nimi, siostry, rodziców no i najbardziej tego że tymi nie będzie z chłopcami !!! jak on się cieszy jak widzi zwłaszcza benjamina, tak się fajnie bawią zaczepiają.................. :( ah

Mąż KasiK mi odpisał na skypie,
że jak dobrze pójdzie to może Kasia wyjdzie w piątek do domu

KasiuK czekamy kochana na Ciebie :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

hanti pisze:
widzę,że ja tu namiętnie produkcję z Kredeczką uskuteczniam ;D

a co musicie mieć co czytać ;)

dokładnie miałam to samo napisać :) no coby się dziewczyną nie nudziło rano jak będziemy spały, no wy będziecie spały a ja na fotelu bedę się męczyła uuu

o całe szczęście że się odezwał !!! kasiulka wracaj prędko !!!

kolorowa_kredka pisze:
no właśnie kasiu najbardziej będzie mi brakowało benjamina, tytusa, bo oni teraz najbardziej rosną zmieniają się :) i nie będę w tych chwilach z nimi, siostry, rodziców no i najbardziej tego że tymi nie będzie z chłopcami !!! jak on się cieszy jak widzi zwłaszcza benjamina, tak się fajnie bawią zaczepiają.................. :( ah
możesz mi nie wierzyć,ale wyobrażam sobie co czujesz
chociaż,ja nigdy w takiej sytuacji nie byłam :-[ :-[ :-[

Kredzia dawaj z tą produkcją to do strony 2100 dobijemy ..........................hihihihihihihihihihhihi

no teraz mamy półmetek ;D

reklama
Kredziu Tymuś na zdjęciach taki śliczny,
i taki przystojniak mi ucieka z pod noska do Włoch...............a miala by Otka takiego kawalera koło siebie ::)

Do góry