reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

tuśka no nie ty zawsze rozbawisz człowieka ;) a fatałaszki niezłe kiedyś też miałąm dar do szperania, ale teraz jakoś tak nie mam kiedy chodzić po lumpach a jak już jestem to zadko kiedy coś wyszperam fajnego

a dentysta bryyyy czeka mnie jutro rano o 8.30 :o nie byłam chyba z półtora roku :( ię na przegląd i zoabczymy co mi powie mam nadzieję ze bardzo się nie załamie, chciałabym wyleczyć zembiska zanim pojedziemy, bo tam cholernie drogi gips taki dentysta !!!! a nie ma np na kase jak u nas i tak siostra młodego płaciła w zeszłym roku np 4000 euro za robienie zębów !!!
a moja siostra była wczoraj na przeglądzie i tak ciąża, 20 miesięcy karmienia, ciąża i prawie 12 miesięcy karmienia no i eekt..........13 zębów do roboty :o aż się boję

reklama
widzę,że ja tu namiętnie produkcję z Kredeczką uskuteczniam ;D

a co musicie mieć co czytać ;)

no właśnie kasiu najbardziej będzie mi brakowało benjamina, tytusa, bo oni teraz najbardziej rosną zmieniają się :) i nie będę w tych chwilach z nimi, siostry, rodziców no i najbardziej tego że tymi nie będzie z chłopcami !!! jak on się cieszy jak widzi zwłaszcza benjamina, tak się fajnie bawią zaczepiają.................. :( ah

Mąż KasiK mi odpisał na skypie,
że jak dobrze pójdzie to może Kasia wyjdzie w piątek do domu

KasiuK czekamy kochana na Ciebie :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

hanti pisze:
widzę,że ja tu namiętnie produkcję z Kredeczką uskuteczniam ;D

a co musicie mieć co czytać ;)

dokładnie miałam to samo napisać :) no coby się dziewczyną nie nudziło rano jak będziemy spały, no wy będziecie spały a ja na fotelu bedę się męczyła uuu

o całe szczęście że się odezwał !!! kasiulka wracaj prędko !!!

kolorowa_kredka pisze:
no właśnie kasiu najbardziej będzie mi brakowało benjamina, tytusa, bo oni teraz najbardziej rosną zmieniają się :) i nie będę w tych chwilach z nimi, siostry, rodziców no i najbardziej tego że tymi nie będzie z chłopcami !!! jak on się cieszy jak widzi zwłaszcza benjamina, tak się fajnie bawią zaczepiają.................. :( ah
możesz mi nie wierzyć,ale wyobrażam sobie co czujesz
chociaż,ja nigdy w takiej sytuacji nie byłam :-[ :-[ :-[

Kredzia dawaj z tą produkcją to do strony 2100 dobijemy ..........................hihihihihihihihihihhihi

no teraz mamy półmetek ;D

reklama
Kredziu Tymuś na zdjęciach taki śliczny,
i taki przystojniak mi ucieka z pod noska do Włoch...............a miala by Otka takiego kawalera koło siebie ::)

Do góry