reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no ale przyjeżdżać będziemy :D i mam nadzieję że jeszcze tu wrócimy, bo jechać na kilka lat jeszcze oki jak by tak dało radę aby sciągnąć zanim tymi do szkoły pójdzie, no bo na stałe :( niebałdzo chyba zeby cossię odmieiniło

reklama
no i co jeszcze miałam..............a już kiedys podobną rozsterkę przeprabiałam jak benjamin był mały, też wyjeżdżałam do włoch tyle że wtedy tęskniłam tylko za nim, a teraz jeszcze tytusik i za tymika też będę tęsknić tymbardziej że ja tak bardzo kochan te wszystkie szkrabiki no ale jakoś to będzie !
a właśnie wczorja tak coś powiedziałm ze do włoch benul będzie przyjeżdżał, (choć wspominaliśmy o tym lecz nie mówiliśmy tak jasno) no i ten biedaczek że nie chce żebym jechała i już płacze prawie o rany jeszcze siostra mi mówi, że na pewno będzie płakał, bo codziennie jesteśmy razem i wogóle ah kurde smęcę trochę

kolorowa_kredka pisze:
no ale przyjeżdżać będziemy :D i mam nadzieję że jeszcze tu wrócimy, bo jechać na kilka lat jeszcze oki jak by tak dało radę aby sciągnąć zanim tymi do szkoły pójdzie, no bo na stałe :( niebałdzo chyba zeby cossię odmieiniło
jasne może zarobicie na własne potrzeby i tu na stałe wrócicie

a tak swoją drogą,to ja bym chciala w cieplejszym klimacie mieszkać ;)
no ale ja nie zostawiłam nigdy bliskich na dłużej niż tydzień :p

kolorowa_kredka pisze:
no i co jeszcze miałam..............a już kiedys podobną rozsterkę przeprabiałam jak benjamin był mały, też wyjeżdżałam do włoch tyle że wtedy tęskniłam tylko za nim, a teraz jeszcze tytusik i za tymika też będę tęsknić tymbardziej że ja tak bardzo kochan te wszystkie szkrabiki no ale jakoś to będzie !
a właśnie wczorja tak coś powiedziałm ze do włoch benul będzie przyjeżdżał, (choć wspominaliśmy o tym lecz nie mówiliśmy tak jasno) no i ten biedaczek że nie chce żebym jechała i już płacze prawie o rany jeszcze siostra mi mówi, że na pewno będzie płakał, bo codziennie jesteśmy razem i wogóle ah kurde smęcę trochę
życie jest wredne...............teraz i mi się chce płakać :(

hanti pisze:
kolorowa_kredka pisze:

i ja jestem na chwilke

własnie ja chyba bym nie mogła zostawić całej rodziny i jechac, ale czasami to sobie myslę że chciałabym być gdzieś daleko tylko ja łos i Julinka, ale rok nie dłużej

dobrej nocki kochane :)

ja z łosiem winko wypiłam i tak gadalismy sobie i tak się fajnie zrobiło, teraz idziemy spać ;) :p

papa dobranoc

Melll pisze:
hanti pisze:
kolorowa_kredka pisze:

i ja jestem na chwilke

własnie ja chyba bym nie mogła zostawić całej rodziny i jechac, ale czasami to sobie myslę że chciałabym być gdzieś daleko tylko ja łos i Julinka, ale rok nie dłużej
O Melll i jak tam po winku.........................mi smakowało
ale ta MagdaM mdła się zrobila,dobrze,że już exżonka przyjechała
teraz się zacznie ::)

reklama
Kredus jestes tam???

poklikajmy o czymś wesołym.....................a może umówimy się na rozmowę jutro przez skypa????

jeszcze z Toba nie paplałam tak sam na sam ;)

Do góry