reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

A taką sobie spódniczkę kupiłam :p

p10100062fq.jpg

reklama
cześć babeczki,
nie mam czasu pisać, tylko was czytam...
Zdrówka dla Kasi, bidulka tyle dni w szpitalu, bez malej....
i dla Elfiko, która ma szpital w domu....zdrówka
no i nie wiem co mam pisać, wypadlam z obiegu :p ::)
aha, Tośka raczkuje, nie mamy w dalszym ciągu zębów ::) i ogólnie to dobrze...
Kredziu ale bedziesz do nas pisać z zzzzza granicy????
dumnej Mamusi Hanti bijemy brawo, brawo
maniu a kwiatek we wlosach ;) byl przyczepiony tylko na chwile, bo to ozdoba firankowa u mojej kolezanki w domu ::)

w ogóle to wielki szacuneczek dla mam niepracujących, ja odkąd wrocilam na pol etatu do pracy to dopiero zdaję sobie sprawę z tego jak siedzenie w domu jest męczące ::) DUŻA BUŹKA DLA WAS WSZYSTKICH-odwalacie kawal dobrej roboty dziewczyny i jak zostanę prezydentem to uchwalę 3 letni platny urlop macierzyński :-*
caluski dla wszystkich mam :-*

tusia26 pisze:
Ja wczoraj byłam u dentysty, tak się bałam, a dostałam znieczulenie i nic nie bolało. Ostatnio jak tam poszłam to ze strachu dostałam sraczki, akurat moja kolejka była, a ja do kibla musiałam lecieć i najgorsze, że nie mogłam z niego zejść. :p ::) Słyszałam tylko jak dentystka mnie szukała  ::) Wiecie, bo tam gdzie chodzę jest remont i wtedy działali robotnicy z jakimiś wiertłami, myślałam, że się posram w gacie  ;D Naszczęście tym razem obeszło się bez cyrku, no tylko dostałam lekkiej trzęsiawki brody na tym już dentystycznym krześle.

Byłam w lumpie kupiłam sobie zajebistą kurteczkę za 13 zł na wagę i pod kolor spódniczkę, zaraz wam pokażę. :p

Tusia posikałambym się ze śmiechu ;D ;D ;D ;D a mnie też czeka dentysta niebawem, ale ja chodze do takiego przystojniaka :laugh: :laugh: :laugh: zawsze pogadamy :p

a kurteczka superowaaaaaaa no i cena :o :o :o

oj ale pusto tutaj :-[

ja w sumie też,tylko na chwilkę,bo zaraz mam MagdęM

poczytałam i cosik więcej napisze po MagdzieM

czesc dziewuszki !!!

my wlasnie pijemy sobie wineczko.................i jakby mi lzej na duszy....

chociaz losiek mnie wpienil, ale olewam to!!!!!

do jutra babeczki!!!!!!

reklama
o rany kasieńko ale się narobiło :( bidulka dużo sił i szybciutko wracaj do zdrowia, martysi i nas :-*

hanti gratulacje otce papa :) nasz tymi dziś na znak papa tak rączkę zaczął podnosić i jeszcze niebardzo wie jak nią machać wygląda przeuroczo :D ah mój kochany synalek :D ::)

asiu kubuś musi nieźle wyglądać jak tak sobie rzuca zabawki i po nie biega :D

Do góry