reklama
tofinek
Fanka BB :)
cześć babeczki,
nie mam czasu pisać, tylko was czytam...
Zdrówka dla Kasi, bidulka tyle dni w szpitalu, bez malej....
i dla Elfiko, która ma szpital w domu....zdrówka
no i nie wiem co mam pisać, wypadlam z obiegu :
aha, Tośka raczkuje, nie mamy w dalszym ciągu zębów : i ogólnie to dobrze...
Kredziu ale bedziesz do nas pisać z zzzzza granicy????
dumnej Mamusi Hanti bijemy brawo, brawo
maniu a kwiatek we wlosach byl przyczepiony tylko na chwile, bo to ozdoba firankowa u mojej kolezanki w domu :
w ogóle to wielki szacuneczek dla mam niepracujących, ja odkąd wrocilam na pol etatu do pracy to dopiero zdaję sobie sprawę z tego jak siedzenie w domu jest męczące : DUŻA BUŹKA DLA WAS WSZYSTKICH-odwalacie kawal dobrej roboty dziewczyny i jak zostanę prezydentem to uchwalę 3 letni platny urlop macierzyński :-*
caluski dla wszystkich mam :-*
nie mam czasu pisać, tylko was czytam...
Zdrówka dla Kasi, bidulka tyle dni w szpitalu, bez malej....
i dla Elfiko, która ma szpital w domu....zdrówka
no i nie wiem co mam pisać, wypadlam z obiegu :
aha, Tośka raczkuje, nie mamy w dalszym ciągu zębów : i ogólnie to dobrze...
Kredziu ale bedziesz do nas pisać z zzzzza granicy????
dumnej Mamusi Hanti bijemy brawo, brawo
maniu a kwiatek we wlosach byl przyczepiony tylko na chwile, bo to ozdoba firankowa u mojej kolezanki w domu :
w ogóle to wielki szacuneczek dla mam niepracujących, ja odkąd wrocilam na pol etatu do pracy to dopiero zdaję sobie sprawę z tego jak siedzenie w domu jest męczące : DUŻA BUŹKA DLA WAS WSZYSTKICH-odwalacie kawal dobrej roboty dziewczyny i jak zostanę prezydentem to uchwalę 3 letni platny urlop macierzyński :-*
caluski dla wszystkich mam :-*
Melll
Mama Julci
tusia26 pisze:Ja wczoraj byłam u dentysty, tak się bałam, a dostałam znieczulenie i nic nie bolało. Ostatnio jak tam poszłam to ze strachu dostałam sraczki, akurat moja kolejka była, a ja do kibla musiałam lecieć i najgorsze, że nie mogłam z niego zejść. : Słyszałam tylko jak dentystka mnie szukała : Wiecie, bo tam gdzie chodzę jest remont i wtedy działali robotnicy z jakimiś wiertłami, myślałam, że się posram w gacie ;D Naszczęście tym razem obeszło się bez cyrku, no tylko dostałam lekkiej trzęsiawki brody na tym już dentystycznym krześle.
Byłam w lumpie kupiłam sobie zajebistą kurteczkę za 13 zł na wagę i pod kolor spódniczkę, zaraz wam pokażę.
Tusia posikałambym się ze śmiechu ;D ;D ;D ;D a mnie też czeka dentysta niebawem, ale ja chodze do takiego przystojniaka :laugh: :laugh: :laugh: zawsze pogadamy
a kurteczka superowaaaaaaa no i cena
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc dziewuszki !!!
my wlasnie pijemy sobie wineczko.................i jakby mi lzej na duszy....
chociaz losiek mnie wpienil, ale olewam to!!!!!
do jutra babeczki!!!!!!
my wlasnie pijemy sobie wineczko.................i jakby mi lzej na duszy....
chociaz losiek mnie wpienil, ale olewam to!!!!!
do jutra babeczki!!!!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kurde nie dane będzie mi chba nadrobić i posiedzieć z wami jakoś nie mogę usiasc spokojnie i poczytać napisać buuuuuu
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
o rany kasieńko ale się narobiło bidulka dużo sił i szybciutko wracaj do zdrowia, martysi i nas :-*
hanti gratulacje otce papa nasz tymi dziś na znak papa tak rączkę zaczął podnosić i jeszcze niebardzo wie jak nią machać wygląda przeuroczo ah mój kochany synalek :
asiu kubuś musi nieźle wyglądać jak tak sobie rzuca zabawki i po nie biega
hanti gratulacje otce papa nasz tymi dziś na znak papa tak rączkę zaczął podnosić i jeszcze niebardzo wie jak nią machać wygląda przeuroczo ah mój kochany synalek :
asiu kubuś musi nieźle wyglądać jak tak sobie rzuca zabawki i po nie biega