reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A jak tam wasze przytulanki z mezami?U nas dlugo dlugo nic...ale ostatniej nocy nawet cos ;Dbylo.Jakos bomba seksualna to ja teraz nie jestem,zreszta mezus tez nie ;D.Przez te ostatnie miesiace sporo pieszczotek,szczegolnie brzuszka,bylo ale zeby cos wiecej...zaledwie pare razy :).

reklama
No u nas celibat... :( ale zaczynam sie jakoś przyzwyczajac tylko te sny :-) oczywiście nei z Meżem mi sie śni ... bo on raczej kojarzy mi sie z bezsexiem .... ale rozmawiamy o tym.... i niestety moj Mężul sie boi.. z restza ja chwilami też mam obawy...
generalnie jest cienko a ja chodze jak bomba zegarowa... i mysle o seksie czesto... ale co z tego chyba kupie sobie wibrator :-) jakis taki śmieszny :-) i bede sie zabawiać hehehehehe :-)
Od 02.12.2004 kochaliśy sie 2 razy :-(

To mi sie tez rozne rzeczy snia... ;) ;D.Asiolku my od poczatu mojej ciazy tez niewiele razy wiecej,moze 4 ::).Najgorsze jest to ,ze jak ja mam ochote to maz poprostu w pracy jest,bo wieczorkiem to ja szybko zmeczona jestem i juz mi sie bawic niechce :p.

Hihi pewnie tak,wiesz co ja my przy pierwszej ciazy to najlepsze chwile mielismy w ostatnim trymestrze ;D,kochalismy sie do ostatniego dnia :laugh:.Ja rodzilam po terminie,wiec kiedy sie zblizal to nawet kilka razy dziennie zeby maly w koncu sie urodzil ;).

tak to niestety czasem bywa.... z tym sexem ... cały w tym ambaras aby dwoe chciało naraz ... a tu ... figa z makiem ludzie są różni i tyle:-)

Ja teraz jestem skupiona na mieszkanku i dzidzi... a Mężul na pracy, mieszkanku, dzidzi :-) i jakoś tak ten czas mija... anie da sie ukryć że mija bardzo szybko

Tylko ta natura troszke cos w tym wszystkim schrzanila ;D,Bo na poczatku te mdlosci...pozniej wiele kobiet ma infekcje(co w ciazy normalne) i kochac sie niechce albo nie mozna :p.A w koncu ciaza to powinien byc najlepszy momet na takie "brykanie"bo w tedy bez nerwow mozna poszalec,bo w ciaze sie nie zajdzie(kolejna :laugh:)

reklama
Do góry