reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elficzku, my mamy w wózku takie szelki, że nawet ja muszę się naszarpać, żeby je odpiąć  :p Ale, ale, o czym ja mówię, niech sobie mały skubaniec nie myśli, że będzie codziennie w wózku odlatywał  :p

Kurcze dziewczynki, uciekam, bo mam pray po pachy, buziak duży  :-*

reklama
Iwon pisze:
gazelaczek pisze:
A dziękuje Elfiko - powoli sie rozkręcam  :) Musze powiedziec, ze po pierwszych łzawych dniach, jestem strasznie szczęśliwa że wrócilam do pracy  :) I mimo ze nie wierzylam dziewczynom, że takie cos można napisac, to prawda.

Jedyne co na razie mi dolega, to nic nie rozumiem  ::) Jakaś bezrozumna sie zrobilam na macierzynskim. A jeszcze niedawno mąż czytal mi artykul, jak macierzyństwo rozwija intelekt, hi hi

Hi, hi czytałam go koleżankom w pracy i miałyśmy ubaw po pachy. Zwłaszcza, że ja od jakiegoś czasu zażywam lecytynę, bo miałam stan podobny do Twojego  ;)

o ranyyy jak dobrze przeczytać, że nie tylko ja się czuję odmóżdżona !:) ;D ;D ;D ;D ;D
tylko, że ja się póki co do pracki nie wybieram, więc ten proces u mnie postępuje, brrrrrrrrrrrrrr

ja jak sie staram cos przypomniec alko mysle intensywnie.........to czuje sie jakby moje mysli gdzies tam byly, ale nie moga sie wydostac z jakiegos zakamarka......a pozniej to juz mnie glowa boli !!!!!

a tak poza tym to cieńtopry kochne !:)

moja młoda urzęduje o 4:30, boshhhhhhhh co jej się porobiło ???
teraz jęczy na macie edukacyjnej, zaraz będę musiała jej zmienić "otoczenie"......

ja tez na nadmiar roztropności i zdrowego rozsądku ostatnio nie narzekam ale co tam, przejdzie mam nadzieje
patrzcie jaka fotke teraz znalazłam ;D ;D ;D

100a03842jr.jpg

Witajcie kochane!

no ale fajnie,że zawsze tu jesteście................... ;D

bo mój łoś właśnie wybył,bo ma coś tam coś tam w pracy,
a jeszcze opierdolił mnie,że ja go nie obudziłam,jak się przypomnienie włączyło,
a ja nie chciałam Otylci budzić,to wyłączyłam,
ale on mnie nie uprzedził,że dziś gdzieś jedzie,a ja się szykowałam na zapłatę podatku w urzędzie :p :mad: :-[

reklama
Do góry