reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a co z Kasią K.?? Ma któraś z Was z Nia kontakt? trzeba by zadzwonić bo juz jej tak dawno nie było :-[ :-[ :-[

e_mama pisze:
Joaska pisze:
edytko mam pytanie, jak sie wkleja takie wieksze zdjecie do podpisu??????  jakos probowalam i mi nie wychodzi./

Musisz wejsc w Twoje konto/dane publiczne/podpis i tam wkleic link z fotką przed kodem suwaczka,
wczesniej pomniejszona fotke trzeba umiescic na stronie z zabka :)
Czesc edytko, ja tez bym chciala wkleic swoja dzidzie. O co chodzi z ta strona z zabka???

Ladybird pisze:
e_mama pisze:
Joaska pisze:
edytko mam pytanie, jak sie wkleja takie wieksze zdjecie do podpisu?????? jakos probowalam i mi nie wychodzi./

Musisz wejsc w Twoje konto/dane publiczne/podpis i tam wkleic link z fotką przed kodem suwaczka,
wczesniej pomniejszona fotke trzeba umiescic na stronie z zabka :)
Czesc edytko, ja tez bym chciala wkleic swoja dzidzie. O co chodzi z ta strona z zabka???

tu jest wszystko o wklejaniu fotek......https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1168.0.html

dziewczyny jak fajnie ze jestescie.....wczoraj sobie troche popłakałam bo mam załamke związaną z j.niemieckim....mam nauczyc sie 8 opowiadan na pamiec ale ja poprostu nie potrafie!!
jedno z drugim mi sie myli i ja poprostu ....mam załamke z tego powodu

szczegolnie ze Karol twierdzi ze to proste,to mu swoje powiedzialam,bo on w szkole podstawowej,technikum i na studiach mial niemiecki zawsze od poczatku a ja w podstawowce mialam niemiecki,w zawdzie rosyjski a poszlam do liceum i kontynuacja niemieckiego  :(

a facetka daje opowiadania gotowe i kaze od deski do deski tak sie nauczyc a on mi wmawia ze mam sie nauczyc swoimi słowami,i ze ja slow nie znam.... :mad: i nie rozumie ze ja nie moge po swojemu!!

wkurzyl mnie tak bardzo ze nie dosc ta presja zwiazana z tym przedmiotem i on,i sie poryczalam do poduszki
normalnie mialam ochote wyć

ech smoczyca sie obudzila

reklama
Do góry