reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
a co z Kasią K.?? Ma któraś z Was z Nia kontakt? trzeba by zadzwonić bo juz jej tak dawno nie było :-[ :-[ :-[

e_mama pisze:
Joaska pisze:
edytko mam pytanie, jak sie wkleja takie wieksze zdjecie do podpisu??????  jakos probowalam i mi nie wychodzi./

Musisz wejsc w Twoje konto/dane publiczne/podpis i tam wkleic link z fotką przed kodem suwaczka,
wczesniej pomniejszona fotke trzeba umiescic na stronie z zabka :)
Czesc edytko, ja tez bym chciala wkleic swoja dzidzie. O co chodzi z ta strona z zabka???

Ladybird pisze:
e_mama pisze:
Joaska pisze:
edytko mam pytanie, jak sie wkleja takie wieksze zdjecie do podpisu?????? jakos probowalam i mi nie wychodzi./

Musisz wejsc w Twoje konto/dane publiczne/podpis i tam wkleic link z fotką przed kodem suwaczka,
wczesniej pomniejszona fotke trzeba umiescic na stronie z zabka :)
Czesc edytko, ja tez bym chciala wkleic swoja dzidzie. O co chodzi z ta strona z zabka???

tu jest wszystko o wklejaniu fotek......https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1168.0.html

dziewczyny jak fajnie ze jestescie.....wczoraj sobie troche popłakałam bo mam załamke związaną z j.niemieckim....mam nauczyc sie 8 opowiadan na pamiec ale ja poprostu nie potrafie!!
jedno z drugim mi sie myli i ja poprostu ....mam załamke z tego powodu

szczegolnie ze Karol twierdzi ze to proste,to mu swoje powiedzialam,bo on w szkole podstawowej,technikum i na studiach mial niemiecki zawsze od poczatku a ja w podstawowce mialam niemiecki,w zawdzie rosyjski a poszlam do liceum i kontynuacja niemieckiego  :(

a facetka daje opowiadania gotowe i kaze od deski do deski tak sie nauczyc a on mi wmawia ze mam sie nauczyc swoimi słowami,i ze ja slow nie znam.... :mad: i nie rozumie ze ja nie moge po swojemu!!

wkurzyl mnie tak bardzo ze nie dosc ta presja zwiazana z tym przedmiotem i on,i sie poryczalam do poduszki
normalnie mialam ochote wyć

ech smoczyca sie obudzila

reklama
Do góry