reklama
Czesc edytko, ja tez bym chciala wkleic swoja dzidzie. O co chodzi z ta strona z zabka???e_mama pisze:Joaska pisze:edytko mam pytanie, jak sie wkleja takie wieksze zdjecie do podpisu?????? jakos probowalam i mi nie wychodzi./
Musisz wejsc w Twoje konto/dane publiczne/podpis i tam wkleic link z fotką przed kodem suwaczka,
wczesniej pomniejszona fotke trzeba umiescic na stronie z zabka
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:a co z Kasią K.?? Ma któraś z Was z Nia kontakt? trzeba by zadzwonić bo juz jej tak dawno nie było :-[ :-[ :-[
z tego co widzialam to jest na skypie.............
Joaska
Lipcowe mamy '05
Ladybird pisze:Czesc edytko, ja tez bym chciala wkleic swoja dzidzie. O co chodzi z ta strona z zabka???e_mama pisze:Joaska pisze:edytko mam pytanie, jak sie wkleja takie wieksze zdjecie do podpisu?????? jakos probowalam i mi nie wychodzi./
Musisz wejsc w Twoje konto/dane publiczne/podpis i tam wkleic link z fotką przed kodem suwaczka,
wczesniej pomniejszona fotke trzeba umiescic na stronie z zabka
tu jest wszystko o wklejaniu fotek......https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1168.0.html
Lilka
Fanka BB :)
dziewczyny jak fajnie ze jestescie.....wczoraj sobie troche popłakałam bo mam załamke związaną z j.niemieckim....mam nauczyc sie 8 opowiadan na pamiec ale ja poprostu nie potrafie!!
jedno z drugim mi sie myli i ja poprostu ....mam załamke z tego powodu
szczegolnie ze Karol twierdzi ze to proste,to mu swoje powiedzialam,bo on w szkole podstawowej,technikum i na studiach mial niemiecki zawsze od poczatku a ja w podstawowce mialam niemiecki,w zawdzie rosyjski a poszlam do liceum i kontynuacja niemieckiego
a facetka daje opowiadania gotowe i kaze od deski do deski tak sie nauczyc a on mi wmawia ze mam sie nauczyc swoimi słowami,i ze ja slow nie znam.... i nie rozumie ze ja nie moge po swojemu!!
wkurzyl mnie tak bardzo ze nie dosc ta presja zwiazana z tym przedmiotem i on,i sie poryczalam do poduszki
normalnie mialam ochote wyć
ech smoczyca sie obudzila
jedno z drugim mi sie myli i ja poprostu ....mam załamke z tego powodu
szczegolnie ze Karol twierdzi ze to proste,to mu swoje powiedzialam,bo on w szkole podstawowej,technikum i na studiach mial niemiecki zawsze od poczatku a ja w podstawowce mialam niemiecki,w zawdzie rosyjski a poszlam do liceum i kontynuacja niemieckiego
a facetka daje opowiadania gotowe i kaze od deski do deski tak sie nauczyc a on mi wmawia ze mam sie nauczyc swoimi słowami,i ze ja slow nie znam.... i nie rozumie ze ja nie moge po swojemu!!
wkurzyl mnie tak bardzo ze nie dosc ta presja zwiazana z tym przedmiotem i on,i sie poryczalam do poduszki
normalnie mialam ochote wyć
ech smoczyca sie obudzila
reklama