reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

AniuSzwarz, wspolczuje szczerze :( Z tym chodzeniem na rekach to tez czasem tak u nas, jak juz Alek do spania, a ja jeszcze cos chce zrobic. Trzeba sie pocieszac ta mysla, ze te nasze kluseczki wyrosna z tego.

Elfiko, aha :laugh: Mam kolezanke, co na makaron mowi kluski i dlugo mi zeszlo zeby ja roszyfrowac. Nudle to tak z angielskiego :p nie pamietam jak po niemiecku sa, ale chyba podobnie :) To fajnie, ze eronisia je kluski :) U nas kluski to tylko slaskie, czyli takie z diurka, zrobione z ziemniakow, maki ziemniaczanej i jajka. Moga byc, jeszcze kluski na parze ;)
Modro kapusta to chyba czerwona ale zolza to juz bladego pojecia nie mam 8)

Aniu.g czytaj czytaj, ja tez nadrabialam jakies 40 stron ostatnio ::) A nartki sie chyba udaly?

reklama
Hej hop :)

Aniu G. witaj i czekamy na pikantne relacje z urlopu ;)

Martusia nie poddawaj się ze spaniem Alusia. Jest ciężko, bo im starsze dziecko, tym wszelkie przestawianie trudniejsze. Dasz radę :)

Elfiko sliczna buzia Weroniczki w suwaczku :)

A ja, mimo perspektywy jutrzejszej, porannej pobudki do pracy jestem zadowolona i w dobrym humorze :) Weekend rodzinny i ciepły, Korniszon średnio grzeczny, ale dało się przeżyć ;) Z pozycji "podnoszenie na kolana" przeszedł już do stania na równych nogach. No i raczkuje, raczkuje i guzy sobie nabija ::) Obecnie ma dwa na czole i z dnia na dzień na początku zabawny dla mnie pomysł zakupienia mu kasku zaczyna coraz bardziej chodzić nam po głowie ::)

Uciekam kochane, cmoki dla Was i miłego dzionka :)

Tusia no super ,ze mala raczkuje.Moje chlopaki obydwa najpierw do tylu śmigały:).Natan 7 marca w swoje imieninki do przodu ruszyl.Moze byc tak,ze odrazu do przodu dziecko potrafi, ale do tylu to calkiem normalne i chyba czesciej spotykane w koncu to "raczkowanie" od czegos sie wzielo...raczki chodza do tylu ;) :).
Kredziu i jak dzisiaj?Martwie sie o Ciebie :(

witam z rana kochane!
Weronika wstała o 6.00 pobawiłyśmy sie w naszym łózku póżniej dałam jej mleko i 10 minut temu ja z nóg zwaliło i śpi a ja juz urzęduje ::)
U nas za oknem piękna wiosna- temperatura -10 stopni i pada śnieg :mad:
Jakby pani wiosna zapomniała to dzisiaj jest 13sty marzec i mogła by sie już do roboty zabrać bo ja chce żonkile!!!!

elfiko pisze:
U nas za oknem piękna wiosna- temperatura -10 stopni i pada śnieg  :mad:
Jakby pani wiosna zapomniała to dzisiaj jest 13sty marzec i mogła by sie już do roboty zabrać bo ja chce żonkile!!!!
elfiko u nas -13 ale śnieg na razie nie pada więc wiosna pełną parą ;D ;D ;D

zaraz sprawdze poczte dopiero włączyłam komputer (przed wuyjsciem do pracy musze zawsze zerknąć co u was ;D ;D ::) ::) )

reklama
Do góry