reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
edytko mam pytanie, jak sie wkleja takie wieksze zdjecie do podpisu??????  jakos probowalam i mi nie wychodzi./

Musisz wejsc w Twoje konto/dane publiczne/podpis i tam wkleic link z fotką przed kodem suwaczka,
wczesniej pomniejszona fotke trzeba umiescic na stronie z zabka :)

reklama
Martuska pisze:
Edziu piekna Juleczka, a z tym jablkiem to dodatkowo jak z obrazka. Slicznie jej w czerwieni.
A ja chyba wyjde na spacer choc na pol godziny. Nie bede dziecka meczyla w domu, usnac  juz nie usnie. nie chce mi sie jak pieron, ale co zrobic. Los sie zdrzemna, takiemu to dobrze, a ja nie bede do 19-stej sama siedziala. Ciasta nie upieke, bo Alus nie wytrzyma. Moze pozniej.
Ok chyba wyjde zanim zacznie sie szaro robic.

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Martuska pisze:
Tusia, gratul;ujemy Majeczce :) moj Alek tez do tylu chodzi. I tez sie wkurza jak chce czegos dosiegnac. Juz tak od miesiaca. Mysle, ze nie ma reguly jak szybko zacznie sie czworakowanie. Ale na ten temat moze Brunetka i Kate lepiej sie wypowiedza, bo ich chlopaki tez tak robily. Kubus to chyba od razu do przodu zaczal ::) Tak Asiu?
tak własnie u nas najpierw było raczkowanie do tyłu a potem dopiero do przodu, jak sie bardzo krzysiek wkurzał ze do przodu nie umie to mu przytrzymywałam nóżki żeby miał oparcie i żeby sie mógł do przodu odepchnąć, a potem jakos załapał i poszło a teraz nie można za nim wyrobić, mam juz nawet furtkę przy schodach ::)
śliczne fotki w galeryjce, e_mamo julia jak modelka z kalendarza, z tym jabłuszkiem....
a widzę że elfiko musi jeszcze jednego laptopa zakupić bo rośnie następny komputerowy haker
Mateuszek brunetki taki już duży chłopczyk w dorosłej koszuli

Witam Was po feriach - odpoczelam - mam do przeczytania ponad 60 stron - wiec nadrabiac pewnie bede przez najblizsze dni ;D

Ale chcialam sie zamieldowac i powiedziec ze u nas wszytsko ok- brakowalo mi Was ;D
Nie trace czasu na pisanie ide poczytac co sie dzialo u Was przez ten tydzien ;D

czesc baby
zaraz powysylam wam te bobasy
E_mamo!!! Julcia przesliczna, ale bym ja wycalowala oj az sie prosi, przekaz cmoka od cioci elfiko! koniecznie!

Martuska pisze:
Elfiko a Ty piszac kluski masz na mysli rozumiem makaron??

[

nie kochana mam na mysli ... hm kluski  ;D np kopytka, tarte kluski lub biale u nas to sa kluski
tradycyjne danie slaskie: tarte kluski, rolada i modro kapusta i duzo zolzy hihi

a makaron to nudle ;D ;D ;D

reklama
cześć babki!!!
długo mnie nie było i widze ze bb w fazie świetności się znajduje - produkcja na całego

u nas ząbkowanie hmmm można powiedzieć pełną gębą bo wyrżnęła sie kolejna dolna jedynka i góra spuchnięta maksymalnie dodatkowo kubuś znów zaczyna kasłać i marudny jest bardzo, nie chce z rąk schodzić i nie wystarcza mu ze go trzymam ale jeszcze mam chodzić bo jak usiądę to wiadomo ryk...no a w nocy co godzię się budzi :( i jak tak dalej pójdzie to nie predko nadrobię

Do góry