reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
edytko mam pytanie, jak sie wkleja takie wieksze zdjecie do podpisu??????  jakos probowalam i mi nie wychodzi./

Musisz wejsc w Twoje konto/dane publiczne/podpis i tam wkleic link z fotką przed kodem suwaczka,
wczesniej pomniejszona fotke trzeba umiescic na stronie z zabka :)

reklama
Martuska pisze:
Edziu piekna Juleczka, a z tym jablkiem to dodatkowo jak z obrazka. Slicznie jej w czerwieni.
A ja chyba wyjde na spacer choc na pol godziny. Nie bede dziecka meczyla w domu, usnac  juz nie usnie. nie chce mi sie jak pieron, ale co zrobic. Los sie zdrzemna, takiemu to dobrze, a ja nie bede do 19-stej sama siedziala. Ciasta nie upieke, bo Alus nie wytrzyma. Moze pozniej.
Ok chyba wyjde zanim zacznie sie szaro robic.

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Martuska pisze:
Tusia, gratul;ujemy Majeczce :) moj Alek tez do tylu chodzi. I tez sie wkurza jak chce czegos dosiegnac. Juz tak od miesiaca. Mysle, ze nie ma reguly jak szybko zacznie sie czworakowanie. Ale na ten temat moze Brunetka i Kate lepiej sie wypowiedza, bo ich chlopaki tez tak robily. Kubus to chyba od razu do przodu zaczal ::) Tak Asiu?
tak własnie u nas najpierw było raczkowanie do tyłu a potem dopiero do przodu, jak sie bardzo krzysiek wkurzał ze do przodu nie umie to mu przytrzymywałam nóżki żeby miał oparcie i żeby sie mógł do przodu odepchnąć, a potem jakos załapał i poszło a teraz nie można za nim wyrobić, mam juz nawet furtkę przy schodach ::)
śliczne fotki w galeryjce, e_mamo julia jak modelka z kalendarza, z tym jabłuszkiem....
a widzę że elfiko musi jeszcze jednego laptopa zakupić bo rośnie następny komputerowy haker
Mateuszek brunetki taki już duży chłopczyk w dorosłej koszuli

Witam Was po feriach - odpoczelam - mam do przeczytania ponad 60 stron - wiec nadrabiac pewnie bede przez najblizsze dni ;D

Ale chcialam sie zamieldowac i powiedziec ze u nas wszytsko ok- brakowalo mi Was ;D
Nie trace czasu na pisanie ide poczytac co sie dzialo u Was przez ten tydzien ;D

czesc baby
zaraz powysylam wam te bobasy
E_mamo!!! Julcia przesliczna, ale bym ja wycalowala oj az sie prosi, przekaz cmoka od cioci elfiko! koniecznie!

Martuska pisze:
Elfiko a Ty piszac kluski masz na mysli rozumiem makaron??

[

nie kochana mam na mysli ... hm kluski  ;D np kopytka, tarte kluski lub biale u nas to sa kluski
tradycyjne danie slaskie: tarte kluski, rolada i modro kapusta i duzo zolzy hihi

a makaron to nudle ;D ;D ;D

reklama
cześć babki!!!
długo mnie nie było i widze ze bb w fazie świetności się znajduje - produkcja na całego

u nas ząbkowanie hmmm można powiedzieć pełną gębą bo wyrżnęła sie kolejna dolna jedynka i góra spuchnięta maksymalnie dodatkowo kubuś znów zaczyna kasłać i marudny jest bardzo, nie chce z rąk schodzić i nie wystarcza mu ze go trzymam ale jeszcze mam chodzić bo jak usiądę to wiadomo ryk...no a w nocy co godzię się budzi :( i jak tak dalej pójdzie to nie predko nadrobię

Do góry