reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ah dziewczyny właśnie martwię się niby jakoś to będzie ale obawiam się że będzie nijako lub nawet gorzej :(
no ale jakoś musi by ć

dzięki elficzko

reklama
Elfiko ja tez poprosze na polepszenie humorku

u mnie nadal nic lepiej .....czyt.łoś :(

Kredzia ty mnie prezrazasz- pisz o co chodzi!! :( ::)

Joaska pisze:
elfiko pisze:
dziewczynki wiecie co to są prażonki?

takie chrupki ziemniaczane, a co???

nie, nie takie chrupki maiłam na myśłi
ziemniaki sie trze na tarce jak jabłuszko dla dzieci
do garnka daje sie łyżke smalcu( taki z kostki ze sklepu)
roztopic ten smalec
do ztartych ziemniaków dolac 1/3 objetości wody i wymieszać i wlas to na ciepły tłuszcz, dodac soli9 łyżeczke płaską) i podgrzewać aż sie zeszkli, mieszajac. W trakcie mieszania jak sie robi za gęste dodac wody . Konsystencja musi byc taka lejąca.
polecam taki edobre że szok a najlepsze z gulaszem mmmmmm moja mam dzisiaj robi na obiad.

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
dziewczynki wiecie co to są prażonki?

takie chrupki ziemniaczane, a co???

nie, nie takie chrupki maiłam na myśłi
ziemniaki sie trze na tarce jak jabłuszko dla dzieci
do garnka daje sie łyżke smalcu( taki z kostki ze sklepu)
roztopic ten smalec
do ztartych ziemniaków dolac 1/3 objetości wody i wymieszać i wlas to na ciepły tłuszcz, dodac soli9 łyżeczke płaską) i podgrzewać aż sie zeszkli, mieszajac. W trakcie mieszania jak sie robi za gęste dodac wody . Konsystencja musi byc taka lejąca.
polecam taki edobre że szok a najlepsze z gulaszem mmmmmm moja mam dzisiaj robi na obiad.

brzmi swietnie, ale ja niestety nie jem ziemniakow a co dopiero smazonych..................ale jak skoncze moje "meczarnie" to na pewno sprobuje!!!!!!

reklama
a ja myślałam że hrupki co tak fajnie język łapią :)

a tymi mi juz się obudził naspał się chyba całe 30 minut, no ale moze on teraz tak będzie juz sypiał, a ja chciałam głowię umyć bo wyglądam jak przez okno :( i jeszcze gorzej czuję

Do góry