reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
kate332 pisze:qrcze jakies 10 stron temu miałam isc spac
dobre............teraz czas liczymy w postach lun w stronach...................
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:skonczylo mi sie......................................% nie uciekajcie jeszcze...............
Asia jak mieszkaliśmy w Sopocie to w takich sytuacjach zawsze pędziliśmy na Shela, był blisko i można było dokupić co trzeba teraz mamy gorzej bo najbliższa jest stacja Rafinerii jest o jakieś hmmm 5 km stąd nie opłaca się wychodzić ;D ;D ;D ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:to ja ide spac pierwsza bo juz mam dosc
piwo wyparowalo, a ja ziewam strasznie, jutro znowu sama na domostwie wiec musze sily regenerowac
ja tez sie klade..........zmozyl mnie ten vermucik.................do juterka kochane wspoluzaleznione kolezanki
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:Joaska pisze:skonczylo mi sie......................................% nie uciekajcie jeszcze...............
Asia jak mieszkaliśmy w Sopocie to w takich sytuacjach zawsze pędziliśmy na Shela, był blisko i można było dokupić co trzeba teraz mamy gorzej bo najbliższa jest stacja Rafinerii jest o jakieś hmmm 5 km stąd nie opłaca się wychodzić ;D ;D ;D ;D
my mamy Zabke na osiedlu............jeszcze poj h czynna.............
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:ej no nie idźcie jeszcze, jak mi się BB odblokowało to Wy co, dywersję siejecie na froncie ?
cos mi tu sapie za plecami.............chyba mu KLIKAM za glosno............
a jak my bylysmy to Ciebie nie bylo............