reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
tak tak.....poplotkowalysmy z kasia ( hanti).......odgadalysmy Was wszystskie rowno, wiec jezeli zauwazycie u siebie jakies pypcie na jezyku albo czerwone uszy to MY........hihihih ;D ;D ;D ;D
ja juz kasze przygotowalam, musi ostygnac , marcheweczka juz zrobiona, tylko na losia czekam...........
qrcze mam ochote dzisiaj milo spedzic czas, tylko nie wiem coby tu wymyslec............hmmmmmmmm
ja juz kasze przygotowalam, musi ostygnac , marcheweczka juz zrobiona, tylko na losia czekam...........
qrcze mam ochote dzisiaj milo spedzic czas, tylko nie wiem coby tu wymyslec............hmmmmmmmm
elfiko
lipcowe mamy ´05
hanti pisze:Ewelinko,jkie Weronisia ma śliczne zdjęcie koło suwaczka ;D : :-*
dziękujemy to świeżuchy w feministycznych śpiochach ;D
hanti
Lipcowe Mamy '05
śpiochy fajowskie(dopiero wgaleryjce zauważyłam napis ;D) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D > > O0 :-* :-*elfiko pisze:hanti pisze:Ewelinko,jkie Weronisia ma śliczne zdjęcie koło suwaczka ;D : :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:hanti pisze:Ewelinko,jkie Weronisia ma śliczne zdjęcie koło suwaczka ;D : :-*
heheheh :laugh: :laugh: :laugh:
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Hej
U nas dalej zębów górnych nie ma na wierzchu, choć juz prześwitują od paru dni. Ale Maciejka nawet ostatnio ładni śpi w nocy. Budzi się może raz albo dwa. No i NIE JE O 23
Aha, no i dzisiaj jadł pierwszy raz pomidorówkę Ciekawe co będzie
U nas dalej zębów górnych nie ma na wierzchu, choć juz prześwitują od paru dni. Ale Maciejka nawet ostatnio ładni śpi w nocy. Budzi się może raz albo dwa. No i NIE JE O 23
Aha, no i dzisiaj jadł pierwszy raz pomidorówkę Ciekawe co będzie
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Melll dawaj tą ankietę
edytajastrzebska@interia.pl
edytajastrzebska@interia.pl