Melll pisze:acha Niuńka twoj adres jest nieprawidłowy niewiem dlaczego ???
No to ja też nie wiem. Wszystko co przychodzi to na tą skrzynkę i nikt nie ma problemu. Hmmmm ??? ??? ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melll pisze:acha Niuńka twoj adres jest nieprawidłowy niewiem dlaczego ???
hanti pisze:Tusiu boshe włos mi się na głowie zjerzył :
kochana musisz inną technike obrać...............u nas jest tak,jak ja sama
Otylcie rozbieram do pieluchy w sypialni na brzebieraku
idziemy do łazienki i jak wlewam wodę to trzymam ja na rękach i siedzę na kibelku(bo strasznie ciężka ta moja Otka)
tylko sie podnoszę do sprawdzenia,wsadzam małą do wody i dopiero ją zakręcam
a i jedną ręką ściągam jej przed włożeniem do wody pieluszkę,jak jeszcze siedzę na kibelku
na pralce leży u mnie ręcznik i na nim Otylka ląduje po kąpieli,
ale tylko ja zawijam i idziemy do sypialni załozyc pizamke i pieluszkę
kaszkę ,jak robie to Otylka albo w nosidle samochodowym,albo w łóżeczku leży
a wanienkę mam w dużej wannie
a i przed kąpielą zanim ja zabiore do łazienki...............wszystko sobie staram tak przygotować,by później było tylko
niezbędne minimum
dasz sobie radę,wszystko zależy od dobrej organizacji............a Ty kochana dowiodłaś,że potrafisz dużo ;D
Niuńka pisze:Hej babki ;D
Aguś buciki rewelacja!!!
kolorowa_kredka pisze:wiecie co ja nie wiem ile w tym prawdy i co wy na ten temat wiecie, ale ponoć najlepiej aby szkraby puki nie chodzą dobrze to butki im niepotrzebne !!! lepiej aby maleństwa doskonaliły swoje pierwsze kroczki na boso lub w skarpetkach !! nie wiem co wy na to?
Kredziu dzieciaczki muszą mieć buciki od momentu kiedy zaczynają wstawać na nóżki. Moja ciotka nie zakładała swojej córce butów i dziecko nie potrafiło stać całą nogą na podłodze, tylko na palcach, jeżdzili z nią na różne rehabilitacje. Ja Pauli zakładałam bardzo sztywne buty z wkłądką ortopedyczną i mając 9,5 miesiaca sama chodziła.
ło matko!! ja od rana tylko kawe wypiłam, no i zrobiłam te kotleciki z kaszy_ dzieki Joasiu do nich sałatka jarzynowa bo my w piątek mieśa nie jemy.Niuńka pisze:A ja właśnie zjadłam sniadanko, chałpka wysprzątana, Adaśko śpi, a ja z kawką na bb ;D ;D ;D żyć nie umierać!!! ;D
Jeszcze tylko na zakupy, przygotować jakieś żarełko i wieczorem drinkuje ;D Przychodzą moi rodzice I pomyśleć że kiedyś nie odzywałam się z nimi około roku, relacje były gorzej niż złe, a teraz...o wszystkim moghę z nimi pogadać i wódki się napić : i pobalować i dzieciaki zostawić.
elfiko pisze:ło matko!! ja od rana tylko kawe wypiłam, no i zrobiłam te kotleciki z kaszy_ dzieki Joasiu do nich sałatka jarzynowa bo my w piątek mieśa nie jemy.Niuńka pisze:A ja właśnie zjadłam sniadanko, chałpka wysprzątana, Adaśko śpi, a ja z kawką na bb ;D ;D ;D żyć nie umierać!!! ;D
Jeszcze tylko na zakupy, przygotować jakieś żarełko i wieczorem drinkuje ;D Przychodzą moi rodzice I pomyśleć że kiedyś nie odzywałam się z nimi około roku, relacje były gorzej niż złe, a teraz...o wszystkim moghę z nimi pogadać i wódki się napić : i pobalować i dzieciaki zostawić.
Weronika daje czadu od rana i nawet w domku nie ogarnęłam czyt. mam burdel
a atrakcja na wieczór to... zakupy w supermarkecie :
elfiko pisze:smakowały mmmmniamuśne!
zrobiłam do nich sałatke z sałaty lodowej, paprykiżóltej, pomidora, kukurydzy i sosu jogutrowego i razem smakuje wspaniale
A za tydzień zrobie z rybki za radą Kredzi! ;D Co ja bym bez was zrobiła?? Znowu placki pewnie..