reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kolorowa_kredka pisze:
aga butki zarąbiaszcze !!!!!!!!!!!
wiecie co ja nie wiem ile w tym prawdy i co wy na ten temat wiecie, ale ponoć najlepiej aby szkraby puki nie chodzą dobrze to butki im niepotrzebne !!! lepiej aby maleństwa doskonaliły swoje pierwsze kroczki na boso lub w skarpetkach !! nie wiem co wy na to?
Kredzia ja jestem tego samego zdania, a to dlatego, że kiedys ogladałam taki film przyrodniczy w którym była zmianka o chodzeniu na boso, a w butach i tam mówili, że na boso dziecku lepiej, bo tak to usztywniona stopa w bucie wogóle nie nabiera potzrebnych cech jak kształtu i się nie wyrabia tam wszystko w stopie w środku jak trzeba - z tego np. biorą sie płaskostopnie. Jakos cos w tym stylu mówili.

Hanti od dzis właśnie tak będe kąpac rozbierac i ubierac w pokoju. Tak jak wy.

Dziewczyny chciałam wam sie pochwalić, że majciocha zrobiła dziś siusiu do nocnika, kurde nie mogłam sie na nie napatrzec, myslałam już, że zatrzymama na pamiątkę w słoiczku :p ::)

tusia26 pisze:
Dziewczyny chciałam wam sie pochwalić, że majciocha zrobiła dziś siusiu do nocnika, kurde nie mogłam sie na nie napatrzec, myslałam już, że zatrzymama na pamiątkę w słoiczku  :p ::)

Gratulacje dla Majeczki

ja jeszcze nie mam nocnika dla Juli, ale za niedługo kupię i też będę próbowac z sadzaniem jej
ona jeszcze tak bardzo stabilnie nie siedzi, tzn. siedzi długo sama bez podparcia ale ja jestem obok, bo samej jeszcze bym jej nie zostawiła, bo już raz mino że była blisko niej miała spotkanie z dywanem i płakała jak niewiem, a co dopiera jakby bęcła tak mocno na sama podłogę ::)

reklama
Do góry