reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej babki ;D

Aguś buciki rewelacja!!!

kolorowa_kredka pisze:
wiecie co ja nie wiem ile w tym prawdy i co wy na ten temat wiecie, ale ponoć najlepiej aby szkraby puki nie chodzą dobrze to butki im niepotrzebne !!! lepiej aby maleństwa doskonaliły swoje pierwsze kroczki na boso lub w skarpetkach !! nie wiem co wy na to?

Kredziu dzieciaczki muszą mieć buciki od momentu kiedy zaczynają wstawać na nóżki. Moja ciotka nie zakładała swojej córce butów i dziecko nie potrafiło stać całą nogą na podłodze, tylko na palcach, jeżdzili z nią na różne rehabilitacje. Ja Pauli zakładałam bardzo sztywne buty z wkłądką ortopedyczną i mając 9,5 miesiaca sama chodziła.

no z tymi butkami to tak wyjściowo ;)

a nasz tymi sięteż naspał leży i oczka trze a pospał całe 29 minut !!!!

co do obiadku to my dziś w planach mamy krupniczek i sałatkę jarzynową hihi tylko czy zrobimy, a jak nie to jutrzejszy obiadek czyli rybka ryż suróweczka i jakaś zupka, bo od jakiś 2 tygodni z siostrą piszemy co będziemy w danym dniu na obiad robiły i tak na tydzień mamy z głowy wymyślanie i zakupy wiadomo co kupić, bo tak człowiek myśłi i myśli, no a od zeszłego tygodnia robimy przeważnie 2 dania, bo kiedys tylko jedno albo zupka albo sdrugie a teraz 2 tylko że po troszku :)

co do kotlecików z kaszy joasiowych to propomuję tez ze zmielonej rybki, z kapusty, ziemniaczków, jajek, a nawet z czerwonej kapustki kiedyś zrobiłam i rewelacja !!!!! pyszne te kotleciki

A ja właśnie zjadłam sniadanko, chałpka wysprzątana, Adaśko śpi, a ja z kawką na bb ;D ;D ;D żyć nie umierać!!! ;D ;)
Jeszcze tylko na zakupy, przygotować jakieś żarełko i wieczorem drinkuje ;D Przychodzą moi rodzice I pomyśleć że kiedyś nie odzywałam się z nimi około roku, relacje były gorzej niż złe, a teraz...o wszystkim moghę z nimi pogadać i wódki się napić :p ::) i pobalować i dzieciaki zostawić. :)

DZIEWCZYNY CO MAJĄ DZIECKO W WIEKU 2-4 LAT wypełnicie mi ankiete do mojej pracy mgr na poczte bym wam wysłała np. Niuńka czy Aga

Część dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było. Nie mam szans nadrobić.
Mam dziadoski dostęp do internetui dlatego też nie mogę włanczać obrazków, straszne bo nie mogę zobaczyć waszych brzdąców.
Pozdrawiam wszystkie mamy i ich maluchy.

witaj agatoniku :) jak tam julcia ?? odzywaj sięjak tylko możesz i pisz co tam u waś pozdrawiamy :-*

no a ja uciekam buźka do później

aha melcai jak chcesz to możesz podesłać mi siostra ma 3 letniego synka i jak damy rade to coś pomożemy !!!

reklama
dziewczyny przesle dziś popołudniu z góry dziekuje

acha Niuńka twoj adres jest nieprawidłowy niewiem dlaczego ???

Do góry