reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc babeczki:)

wlasnie zjadlam sniadanko i nadrabiam......

aha Edytko dzisiaj z "gazecie prawnej" jest powtorka, znowu daja kodeks drogoiwy, uslyszalam w radiu i pomyslalam o Tobie.........

ide czytac dalej:)

reklama
Otylci gratulacje postepow, mamy nadzieje ze juz niedlugo ruszy "pelna para".........hihihihihi

a u Nas weekend spokojny, wczoraj spedzilismy caly dzien tylko we trojeczke, bylo bardzo milo.....chociaz pod koniec dnia chyba mielismy dosc!!!

witam i ja :) po łikenddzie
ja już po sniadanku, kawa kapie w ekspresie a ja zajadam babke drożdżową z bakaliami i ide zobaczyć o czym gadałyście wczoraj :)

Iwon pisze:
Dołączam do grzywkowych mam :)

Melll, no właśnie, ja nieśmiała jestem i nie chciałam wspominać o tym, że na mojej skrzynce nić nie było :( Ale szybciorkiem podaję Ci maila: mauzzie@wp.pl

Elficzku, w naszym związku Ty byś była łosiem i wszystkie dziewczyny z BB by mi zazdrościły ;) Stałabyś się niedoścignionym wzorem, i lipcówki zaczęły by nam się z forum wykruszać, bo dostałyby szlaban od zdruzgotanych mężów ;D
A co do ciekawskich koleżanek, na moje oko to one jakieś zmiany w życiu planują i będą robić wywiad ;) Chyba, że już mają potomstwo.

A ja za godzinkę napiję się winka :) Ciekawe, czy małemu hałas za ścianą nie będzie przeszkadzał :p
Zmykam kochane, duża buźka :-*

hehehe ja łosiem dobre hehehe
ale byłby ze mnie super łoś ;D

Joaska pisze:
sobota wieczor...........wszystkie babeczki albo winkuja, albo filmuja albo inne ciekawe rzeczy robia.........
tylko ja sierotka tu zostalam......

ja miałam bardzo ciekawe zajęcie wieczorne- awantura z łosiem, czyli nic nowego.
temat sobotniej draki to: on pracuje i jest zmęczony o przynajmniej jeden dzień chce sobie odpocząc i pograć " :o :mad: :mad: :mad: :mad:

elfiko pisze:
Joaska pisze:
sobota wieczor...........wszystkie babeczki albo winkuja, albo filmuja albo inne ciekawe rzeczy robia.........
tylko ja sierotka tu zostalam......

ja miałam bardzo ciekawe zajęcie wieczorne- awantura z łosiem, czyli nic nowego.
temat sobotniej draki to: on pracuje i jest zmęczony o przynajmniej jeden dzień chce sobie odpocząc i pograć " :o :mad: :mad: :mad: :mad:

czy wdze ze wszystko po staremu?????

czesc ewelinko :)

ide po kaweczke.....chyba sie juz zapazyla....

czesc :)

Julia sie budziła nad ranem co chwile, niewiem dlaczego ??? na początku jeść nie chciała ok 5 ale za 30min zjadła, miała oczy zamknięte a cały czas się wierciła, nie wygląda żeby coś ją bolało - bo jak zjadła do do 8, 30 spała

u nas dzisiaj podudki straszne....teraz wlasnie padl i spi..........ziewal jak szalony!!!!!

podejzewam gorne jedynki jako sprawce.............

reklama
to ja z "teraz" ;D
101a14667rj.jpg

a to moja maruda z teraz ;D
101a14613se.jpg

Do góry