reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc

nadrobiłam :p

Julia nie chciała zasnąć - wrzeszczała jak niewiem ::) ole wózka nie wyciągłam - ja wygrałam  :laugh:

Niuńka fajny wózeczke

reklama
mania pisze:
GAzelaczku tak sobie dzis o Tobie myslalam...Ty to zawsze tryskasz energia i takaaaaa pozytywna mi sie wydajesz
no i buzka ogromna od tego zaoceanicznego smutasa jakim jestem

Wow, a ja myślałam, że generalnie jestem depresjogenna  ::) Ja po prostu jak kogoś lubie to jestem wesoła  :laugh: No a tu, na BB, jest tak milo, wszystkie Was lubie  :laugh:

Ale ruch sie zrobil!!! Czyli jednak BB lipcowe raca do formy! Bo idzie wiosna, tra la laaaaaaaa.........

Acha, tak w ogole to jak po cichutku z pracy  8) Nudno tu jak nie wiem. I ja nie-na-wi-dze siedziec tyle godzin na tylku w jednym miejscu. Chyba jednak zostanę jakimś agentem turystycznym, o co mnie kiedys Martuska podejrzewala  ;D A mąż mówi, ze sie nadaje na detektywa, bo jestem w stanie wszystko zobaczyc. Glównie jakieś mankamenty Jego prac domowy  ;) :laugh: Detektyw też sie duzo przemieszcza, co nie?

Ja narazie chyba też nie będe nowego wózka nabywać, ale może bliżej wakacji kupimy, tak wczoraj łoś mowi

a jak juz będziemy kupować to napewno jakiś lekki i co mało miejsca zajmuje po złożeniu, jak narazie te co Iwon kupiła mamy na tapecie ale jeszcze sie zobaczy

Iwon pisze:
elfiko pisze:
mania pisze:
pije, przeklinam, pluje,grzesze mysla i uczynkiem  :p ;D  >:D >:D

hihi to tak jak ja  ;D >:D O0 >:D >:D

Przeklinanko, hmmm... wiem, ze kobicie nie wypada i takie tam, ale co ja poradzę na to, że lubię sobie czasem dosadniej pogadać  ;) Plus: niegdy nie robię tego publicznie czy wśród nieznanych mi osób; minus: jeśli są to zaufane osoby nie przebieram w środkach i curwuję sobie i pindolę do woli, a jak  :p :p :p

Niestety, mój facio nie przepada za tym i na nic tłumaczenia, że to część składowa gorącego temperamentu  ;) No i odkąd jest Kornel, to prawie w ogóle tego przy nim nie robię, jakoś tak głupio i nigdy nie wiadomo, kiedy się mały skubaniec nauczy  ::)

Jest coś w tym, co napisała Joasia- mamie wiele rzeczy nie przystoi  ;)

Hm... zebyscie wiedzialy co sie dzialo, gdy Maciejka ostatnio dawal czadu nocami i to przez caly miesiąc!!! Nawet nie wiedzialam, że taka twórcza jestem  ::) A że mamie nie przystoi? Trzeba sie jakoś rozładowac, co nie? W końcu to tylko słowa  :p

poprosiłam wczoraj Tusie żeby moja twarz wstawiła do fryzury co Aga miała robić, a właśnie wkońcu sie zdecydowała czy nie ???

zobaczcie co wyszło z tego :p troszkę profil nie ten sam ale i tak Tusi dała rade i nawet make up mi zrobiła :p

to tak fryzura
15296010d12cl.jpg

a to ja :p
40sh117um.jpg

reklama
Do góry