reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tusia fajny ale nic o nim nie napisali wiecej szkoda

wiecie co??? dzis rano przezyłam horrror
Mili spadłą z naszego łóżka!! poszlam zrobic jej mleko wracam i słysze bach!!
wczoraj zauwazyłam ze podnosi juz pupe,wyprostowywuje nogi jak do biegu,ze pełza ale nie pomyslalabym ze ona juz taka zdolniacha

reklama
Ja wózeczek kupiłam taki i jestem bardzo zadowolona, świetnie sie prowadzi po złożeniu zajmuje mało miejsce.
dscf12316ar.jpg

dscf12328ku.jpg

dscf12337xq.jpg

Niuńka super ten wózeczek, tez sobie chyba napewno taki sprawie, ile dałaś i jaka to firma?
No i jak myślisz czyw zime tez mozna takim jechać?

elfiko pisze:
Niuńka super ten wózeczek, tez sobie chyba napewno taki sprawie, ile dałaś i jaka to firma?
No i jak myślisz czyw zime tez mozna takim jechać?
Elfiko wózek kosztował 270 zł, a firma to zotty. A jeżdzić nim w zime można. Wczoraj go próbowałam i jeżdzi jak limuzyna po śniegu ;) :)

śpi :D
co do palenia to ja niepalę :) kiedyś jak byłam w 8 klasie to zamiast na próby do bierzmowania to chodziliśmy do parku na fajki ;) później już tylko przy piwku tak jak się nakręciłam już ale ogólnie jestem przeciwniczką tego wstrętnego śmierdzącego nałogu :) mój artek tyle razy już rzucał i czasami nawert nie palił prez 4 miesiące, a wiem , bo byliśmy ze sobią 24 na dobę !!

co do picai hmm lubię choć teraz już nie tak ak kiedyś ;) no i przeklinać mi sięzdarzy oczywiście artek mówi że mi niewypada a ja zawsze że jemu też ni o czywiście przy tymim nie klnę i gonię artka jak mu się zdarzy

a ja wpadłam po przepisik na babe jogurtową może dziś zrobimy :D

dzieki Niuńka chyba sie skusze tylko musze takiego u nas poszukac :)

a teraz zmykam sie malować i na zakupy, bede póżnej ale dopiero pod wieczór bo dzisiaj sprzątam chate
pa

reklama
Kurde ciężko z tymi wózkami jak już mi się jakiś podoba to za ciężki.

Ja bym chciała z pokrowcem na nóżki, tacką i lekki no i ładny do ceny góra 500 zł

Te mi się też podobają, zwłaszcza kolorystyka, tylko ze ciężki

WD7-8-A.jpg

WD7-8-E.jpg

Do góry