reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
gazelaczek pisze:
Hej laseczki  :)

No i moje dziecko zaczyna się powoli przemieszczac na stojąco  :o Na razie robi to tak, że opierając sie o cos podnosi do gory tylek i w takiej pol-zgiętej pozycji zaczyna sie przesuwac wzdluz tego, czego akurat sie podtrzymuje. Albo probuje sie chwytac czegos innego. Niestety, czesto sie przewraca i teraz to juz w ogóle nie można Go spuścic z oka. Jeeeju, mam nadzieje ze szybko złapie równowagę, bo inaczej tra-ge-dia  ::)

Łącze sie w bolach - moj Jas zrobil sobie ostatnio chodzik z taboretu - opiera sie i pcha - no i idzie. Kurcze jak tak dalej pojdzie to kupie chodzik - choc jestem jego przeciwniczka - ale teraz nie moge juz nic, ale to nic w domku zrobic, a ja jeszcze przeciez mam prace zawsze do zrobienia w domku - buuuuuuuuuuuuuu

ja tez mało kiedy , jak sie zdenerwuje to posypie troszku, mój łos tez tego nie trawi
no i przy dziecku też mi sie nie zdarza nigdy

ostatnio znalazlam to zdjecie i pomyslalam, ze pokaze je ani.g no i wszystmi miloscicznom gor...........

to slowackie tatry, zdjecie autirskie!!!!!ale bym sie tam teraz chciala znalesc!!!!!

Joaska pisze:
ostatnio znalazlam to zdjecie i pomyslalam, ze pokaze je ani.g no i wszystmi miloscicznom gor...........

to slowackie tatry, zdjecie autirskie!!!!!ale bym sie tam teraz chciala znalesc!!!!!

Bardzo dziekujemy, ja pewnie po powrocie powklejam jeszcze z zimowa aura - na zakonczenie zimy ;) ;D

reklama
Dzien dobry -przepraszam ze w odwrotnej kolejnosci - najpierw posty potem powitanie, ale lubie miec nadrobione jak juz sie z Wami witam.

Przyznam sie za to ze ostatnio tylko na watek glowny mam juz czas :(, ale dobre i to ;D

ja tez nie pale ;D

Do góry