reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A tak przy okazji gorączki
to właśnie wczoraj byłam u lekarza z wynikami badań i Oliwierek ma anemię, a miesiąc gorączkował 2 razy w tygodniu i okazało się że to z tej anemii

reklama
elfiko pisze:
jeszcze jak
101a13663ef.jpg

TYLKO JĄ ZCHRUPAĆ...PRZECUDNA  :)

Joaska pisze:
laseczki zmykam do roboty............

Adaskowi duuuuzo zdroweczka!!!
No to miłej robotki :)

I dziękujemy!! :-*
Adaś właśnie zasnął, głodny. Jak tylko się obudzi, dam mu mleczko i jedziemy do lekarza, co by zdążyć badania na miejscu zrobić.

ja z kawą ale tylko fotki wlepić a wy ładnie tu produkujecie :) janiuchno ale nadrobię póxniej
a to nasz wózio
obraz0058zv.jpg

a tu siostrzeniec, mają łóżko piętrowe w pokoju i siostra odwróciła się do szafy po gacie a tytus już na 2 schodku sam wlazł !!!!!! a wchodzi jużna fotel, na swój fotelik, no i teraz ta drabinka....... ładne klocki, bena mogła jeszcze jak miał roczek zostawić w koniku i iść sikać a tytusa na każdym kroku trzeba pilnować !!!!
obraz0019on.jpg

Dziewczyny moja Majka taka bardziej kumata się stała. Np. jak złapie mnie za włosy i powiem - Majka puść włosy mamy! to odrazu puszcza. A jak widzi, że idę do niej z kropelkami to sama wyciąga sobie smoczka i otwiera buzie. Hi - taka śmieszna. Jak ją karmie i się na coś zagapię, lub zamysle z łyżką z jedzonkiem to ona ją cap z moją ręką i sama sobie do buzi. No i jeszcze np. jak sie wybudzi w nocy to szuka smoczka wkłada sobie i zasypia.
A jak tańczy ::) tylko włożę ją do huśtawki (najniżej, że ma nogi przy ziemi) i puszczę PUSYCAT ta starsza piosenkę to ta w rytm tymi nogami tak fajnie normalnie tańcuje na całego.
Kochana moja idę ją wysciskać ;D

reklama
tusia26 pisze:
Dziewczyny moja Majka taka bardziej kumata się stała. Np. jak złapie mnie za włosy i powiem - Majka puść włosy mamy! to odrazu puszcza. A jak widzi, że idę do niej z kropelkami to sama wyciąga sobie smoczka i otwiera buzie. Hi - taka śmieszna. Jak ją karmie i się na coś zagapię, lub zamysle z łyżką z jedzonkiem to ona ją cap z moją ręką i sama sobie do buzi. No i jeszcze np. jak sie wybudzi w nocy to szuka smoczka wkłada sobie i zasypia.
A jak tańczy  ::) tylko włożę ją do huśtawki (najniżej, że ma nogi przy ziemi) i puszczę PUSYCAT ta starsza piosenkę to ta w rytm tymi nogami tak fajnie normalnie tańcuje na całego.
Kochana moja idę ją wysciskać  ;D

to superowo, Tusia uważaj żeby nie było sprytniejsza od ciebie ;) :p :laugh: bo ani sie obejrzysz a bedzie się po nocy na disco wymykać ;)

Do góry