reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a tak wogole to u mnie tyle nauki ze szok
nie bede pisac ile mam zaliczen w poniedzialek i g...o wielkie umiem
ogolnie pod tym wzgledem załamka

najgorsze jest to ze zamiast sie zmobilizowac to mnie ta ilosc nauki przygniata....i nie moge sie normalnie zmusic

ja tego poprostu nie widze.... :( ::)

Hi, hi siemano.
Nie mogę z tego psa, no co za wstrętna noga chciała mu kość odebrac, dobrze ją potraktował niech sobie swoja znajdzie. Hi, hi ale się uśmiałam.
Co do palenia to my też juz nie palimy. Ja rzuciłam rok przed zajściem w ciąże, a paliłam 9 lat. A Marcinucha rzucił jak urodziłam i przytył, aż 10 kilo. Śmieję się, że to niby na moim garnuszku ;), no bo do urodzenia jeszce z teściową na dole mieszkaliśmy to ona gotowała, no ale wiadomo, że ze mną jak sam sobie nie zrobi to umrze z głodu :p

melduje sie z kawka.........

lilka fajnie ze jestes, a co do nauki to nie owijajac w bawelne trzeba sie wziasc i miec to juz z glowy!!!!nie ma innego wyjscia tylko sie nauczyc!!!

tusia
a mnie sie zdaje, ze Tyt nas jeszcze zaskoczysz i wymyslisz jakies wspaniale danko ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Tusia ja tez bym chciała aby Karol mi gotował
a tak przychodzi z pracy i jeść woła :laugh:

Joasiu dziekuje,no z tą ilością nauki to porażka
musze sobie zasadzic kopala w dupala ;D

ale najpierw ide na miasto kupic sobie stanik bo mi sie cycki wylewaja :p
znowu dydki mi urosły :p ::) 8)

lilka moze to i zabrzmi zle , ale mam nadzieje ze nie obrazisz sie na mnie, ale troche dalas du..pki.....tak mi sie zdaje,wiem, ze masz duzo zajec, dom dziecko......i doskonale Cie rozumiem ze nie masz czasu....... zaleglosci robia zaleglosci i niestety tak to sie konczy!!jest jedna zasada wsrod nauczycieli, ze jak widzi, ze sie nie uczysz to mozesz pozniej robic cuda, a nauczyciele i tak zrobia swoje.......i nie ma tu gadki ze sie wzielasc w garsc i jest juz lepiej, wszyscy w szkole jada na opinii..........takie moje zdanie......

joł
ja też z kawką
ale dzisiaj troszke tylko bo musze na miacho jechac zakupy żywnościowe zrobić

reklama
Joaska pisze:
lilka moze to i zabrzmi zle , ale mam nadzieje ze nie obrazisz sie na mnie, ale troche dalas du..pki.....tak mi sie zdaje,wiem, ze masz duzo zajec, dom dziecko......i doskonale Cie rozumiem ze nie masz czasu....... zaleglosci robia zaleglosci i niestety tak to sie konczy!!jest jedna zasada wsrod nauczycieli, ze jak widzi, ze sie nie uczysz to mozesz pozniej robic cuda, a nauczyciele i tak zrobia swoje.......i nie ma tu gadki ze sie wzielasc w garsc i jest juz lepiej, wszyscy w szkole jada na opinii..........takie moje zdanie......

za szczerosc to ja sie nigdy nie obraże
ale fakt faktem sama sobie winna jestem

Do góry