reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Maniu to dobrze, ze masz takie a nie za wysokie, bo jak bys miala jakies skoki i te bialko w moczu eo mogloby to byc takie zatrucie, nie wiem jak to sie nazywa. Naszczescie nie masz to nie ma co sie tak zamartwiac, bo napewno dzidzi to nie zaszkodzi w takim przypadku.
A co z ta nasza Aga?

reklama
Sylwia a jaka metoda pzrefarbowywałas sie z ciemnych na jasne? I ile to ci zajeło? No i czy włosy były bardzo zniszczone? Ja juz sie nie moge doczekać, choć bardzo sie boje żeby nie mieć siana przez to rozjaśnianie.

Nianiu moja kolezanka robila sobie na zawsze czarno farbowanych wlosach jasne pasemka i trzy razy latala do fryzjera co dwa-trzy tygodnie by sie nie popalily. Ladnie wyglada chociaz calkiem nie wyszly takie popielate zwlaszcza na koncowkach. Wiszystko zalezy od rozjasniacza i od grubosci wlosa. Pamietaj, ze u nasady moze ci sie rozjasnic bardziej, zwlaszcza gdy masz swoje odrosty. Ja tez robie wlosy kolezankom, oczywiscie nie teraz, bo nie chce wdychac tych farb i z tych rozjasniaczy co stosowalam to bardzo dobry jest ce-ce.

Bo Aga dzisiaj ma wizyte, ostatnio jak mila jak dobrze pamietam to tez dopiero nam sie odezwala na drugi dzien.

Hi hi hi ale numer, mialam sprzatac a tu kolezanka przyszla w odwiedzinki i nic nie zrobilam ;D ;D ;D ;D
Ale jutro to juz napewno- obiecuje ;) ;)
Teraz musze juz uciekac bo cosik sie dzieje z naszym komputerkiem i mezulo bedzie go uzdrawiac, wiec do zobaczenia jutro Kochane ;D

reklama
Jeszcze tylko pytanko odnosnie pierogow.
Jak sie robi ciasto na pierogi bo nigdy nie robilam a w gazetach jest sto roznych przepisow i juz sama nie wiem, a mam zachcianke i takie ruskie bym zjadla mniam.
Poradzcie kobitki :)

Do góry