reklama
sarka
trójkowa mama
Asiołku właśnie z jakies 2 tygodnie temu czułam się podobnie, kręciło mi się w głowie, miałam mroczki przed opczami. To jest powód że w tym okresie radykalnie zmienia się ilośc krwi obwodowej w Twoim organiżmie, serducho na pełnych obrotach musi pracowac za dwóch. Od twego momentu zauważyłam że mam zadyszke z byle powodu i puls mi wali przy lekkim nawet wysiłku. Także to nic jak tylko uroki ciąży i zaczyna już byc po prostu nieco ciężej niż na początku. :
ZzzAż się boję pomyślec co będzie za jakieś dwa miesiące. a ja to mam jeszcze przed porodem trzy wesela do obskoczenia.
Na koniec maja - mojej siostry (też jest w ciąży - w 11tyg.), na początku czerwca kuzyna i na początku lipca - koleżanki :
jak ja dam rade - tego nie wiem - najwyżej będe dyszec jak pies pluto i obijac się o gości jak balonik ale co tam 
Juz stwierdziłam że tak w czerwcu to wygospodaruję sobie pokoik w...piwnicy - bo tam najchłodniej, będe siedzie na kafelkach i czekac do końca lipca he ;D
Na koniec maja - mojej siostry (też jest w ciąży - w 11tyg.), na początku czerwca kuzyna i na początku lipca - koleżanki :
Juz stwierdziłam że tak w czerwcu to wygospodaruję sobie pokoik w...piwnicy - bo tam najchłodniej, będe siedzie na kafelkach i czekac do końca lipca he ;D
Aniu.g jestem sercem z Toba i bardzo Cie podziwiam za siłe. Napewno szybciutko minie a wasza dzidzia przyjdzie na jeszcez lepszy świat, szcześliwych i spełnionych rodziców. Bedziemy Cię wspierac tak dużo jak to możliwe.
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
ja kupie sobie dmuchany basen ogrodowy wstawie do ogródka i bede całe lato plażowo spedzała :-)
aha Sarko ja wlasnie tak mam że cisnienie niskie a puls przy byle wysiłku zaraz skacze jak szalony.... i rzeczywiście mecze sie dosyć szybko... faktycznie to moze być powod tych zawrotów... lekarz jutro wyjaśni :-) mi też wypadają uroczystości typu wesele ale nei wybieram sie:-) nie czuje sie na siłach... i nie chce... oba ponad 200 km od domu... także sobie darujemy za dużo zachodu...
aha Sarko ja wlasnie tak mam że cisnienie niskie a puls przy byle wysiłku zaraz skacze jak szalony.... i rzeczywiście mecze sie dosyć szybko... faktycznie to moze być powod tych zawrotów... lekarz jutro wyjaśni :-) mi też wypadają uroczystości typu wesele ale nei wybieram sie:-) nie czuje sie na siłach... i nie chce... oba ponad 200 km od domu... także sobie darujemy za dużo zachodu...
Faktycznie to problem żeby sie od Was oderwac moje kochane koleżanki :-) Zaplanowałam na ten tydzien, że poukładam w szafkach - wszytskich w całym domu. Dzis jest czwartek a ja nic!!! hihih obiecałam sobie że dzis to zrobie wiec opuszczam forum na chwile :-) Niebawem waracam.
Postanowiłam tez troche zmienic. Dzis po południu ide na piekny manicure :-) A jutro do fryzjera. Mam cichy plan przerobienia sie na wiosne na platynowa blondynke ( taką balejażową ). Chyba zwłasza Mania i Tusia dobrze mnie rozumieja jesli codzi o eksperymenty na włosach hihihihi Plan pewnie nie do konca sie powiedzie bo włoski mam brązowe i pewnie zajemi to troche czasu zanim bede miec takie efekt jak bym chciała. Ale i tak sie ciesze, bo lubie takie babskie zabiegi upiekszajace :-)
No a teraz ide sprzeatac szafki z ciuchami.
No a teraz ide sprzeatac szafki z ciuchami.
hihihihihi ale super
Ja mam teraz przerwe. Już skończyłam sprzątać męża szafke. Teraz zabieram się za szafe z pościela i takimi tam róznymi.
Potem najgorszy meksyk - moje ciuchy ( ton chyba z 5 ). Musze to wszytsko przebrać i zostawic na wierzchu tylko to w co sie miesze hhiii Musze robic przerwy bo sie bardzo szybko mecze.
Ja mam teraz przerwe. Już skończyłam sprzątać męża szafke. Teraz zabieram się za szafe z pościela i takimi tam róznymi.
Potem najgorszy meksyk - moje ciuchy ( ton chyba z 5 ). Musze to wszytsko przebrać i zostawic na wierzchu tylko to w co sie miesze hhiii Musze robic przerwy bo sie bardzo szybko mecze.
reklama